Пон-Съб: 9:30 до 17:30

ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ С 3D БИОРЕЗОНАНСЕН СКЕНЕР/NLS/

ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ С 3D БИОРЕЗОНАНСЕН СКЕНЕР/NLS/

NLS scenerАпаратът обединява диагностичните възможности на компютърната томография, ядрено-магнитния резонанс, и ултразвуковото изследване. Всеки един от тях поотделно открива само оформения вече процес или заболяване, докато NLS скенерът анализира състоянието на отделния орган до ниво клетка и позволява ранна диагностика и прогноза за развитие на евентуално заболяване от 3 до 5 години преди появата на първите оплаквания.

За кратко време с апарата се извършва експресен, безболезнен и неинвазивен преглед на целия оранизъм, без да се налага провеждане на предварителна специална подготовка и диети. Изисква се единствено около два часа преди провеждане на изследването да не се консумират кофеинови, никотинови продукти, енергийни напитки и хранителни добавки ,които биха компроментирали крайния резултат.
Всички органи и клетки притежават специфични само за тях вълнови трептения, които характеризират нормалната им функция. В резултат на стрес, инфекции, алергии, замърсена околна среда и др. в тях възникват болестни електромагнитни колебания различни от тези на здравия орган и чрез нервната система те достигат до мозъка. Апаратурата приема излъчените от мозъка биоимпулси, прави сравнителен анализ със заложената в програмата информация за 120 000 енергоинформационни шаблона и регистрира спектрално сходство на познаваемост със заболяване до 95 % в изследвания орган.
Без отрицателни за здравето въздействия се измерват и анализират промените на вълновите характеристики на магнитните полета на всеки орган в човешкия организъм до ниво клетка , което дава възможност :
• да се регистрират заболяванията, включително в ранен безсимптомен стадий / в това число ракови и туморни/,да се определя местонахождението им, характера на патологията, фаза и ход на развитие ,преценка на адаптивните възможности на организма.
• да се установяват причинителите на заболяването /вируси, бактерии, паразити, алергени, храни/ и веднага да се изготви адекватна индивидуална програма за лечение, като подбраните лечебни препарати се тестват в резонансната камера на апарата за ефективност , поносимост и съвместимост.
• да се анализират при всеки пациент заложените в хромозомите му наследствени заболявания и възможността за ранна превенция на проявата им.
• да се определят биохимичните показатели в режим на NLS анализ.
• да се тестват медикаменти, хранителни добавки, билки и др. до колко те са подходящи за прием спрямо индивидуалните биологични характеристики на тествания организъм.
• да се ускорят процесите на възстановяване на организма при боледуване чрез стимулиране на собствения оздравителен потенциал с помоща на МОРА терапия /мета-честотна терапия за клетъчно възтановявяне/, която е заложена в апарата „БИОПЛАЗМА”.
• да се проконтролира в хода на провеждано лечение ефективността на различните методи на въздействие в оздравителния процес и да се направи сравнение с предишни получени резултати.
• да се провежда бърз масов профилактичен скрининг на големи групи хора с определена насоченост и като цяло, на работещите при условия на труд с повишени функционални изисквания към организма, за спешна оценка на здравното състояние на всеки при необходимост.

Видове изследвания:

Детайлизирано изследване – позволява да бъде изследвана детайлно всяка биологична структура в човешкото тяло до ниво клетка. 

Стандартно изследване - общ анализ на здравното състояние на човешкия организъм без детайлизирано изследване до ниво клетка, но с подробен анализ на биологичните структури с регистрираната от апарата патология.

Експресно изследване – позволява бърз общ анализ на здравното състояние на организма, без детайлизирано изследване на биологичните структури.

Контролни изследвания – провеждат се с цел проследяване и анализиране на динамиката на протичане на болестния процес, както и отчитане на резултатите от проведеното лечение. 

МОРА терапия - чрез нея се оказва терапевтично въздействие върху поразените структури , стимулират се възтановителните процеси в организма, регенерацията на тъканите и обезвреждането на инфекциозните причинители. Програмата е заложена в апарата ”БИОЛПАЗМА”. Дневно лечебно въздействие с МОРА- терапия се изпълнявана на не повече от три органа. Общият брой процедури се определя в зависимост от стадия и тежеста на заболяването. Цената на първата процедура е вклчена в основното изследване.

Етапи на изследване:
• диагностика на здравното състояние на организма по органи и системи е с продължителност от 15 до 45 мин. в зависимост от избраната програма и регистрираната от апарата патология.
• след приключване на диагностиката с апарата, лекарят разчита получената информация от изследването в рамките от 30 мин.до 1 час, като продължителността се определя от избраната програма ,регистрираната патология ,допълнителните изследвания, налагащи се при необходимост за клинично уточняване и тестване на терапевтични препарати.
• следва консултативно-информационно събеседване с пациента относно регистрираните заболябания ,изготвяне на профилактична или лечебна схема,терапевтично въздействие на поразените структури чрез заложената за това програма в апарата „БИОПЛАЗМА”.
• на пациента се предоставя епикриза с регистрираната патология,подкрепена с топогравски и цифров анализ на заболяването. Това позволява да се прави обективен сравнителен анализ след проведено лечение, да се проследява и анализира динамиката на развитие на болестния процес и да се прецизира ефекта от назначеното лечение.

Условия за провеждане на изследването - два часа преди провеждане на изследването e желателно изследваното лице:
• да не е консумирало кофеинови и никотинови продукти, енергийни и алкохолни напитки.
• да не е извършвало тежка физическа работа.
• да не е приемало лекарствени препарати /ако е възможно/, хранителни и билкови добавки.
Внимание!!!
• Не се провежда изследване на жени по време на менструация.
• Неспазването на изброените условия може да компроментира резултатите от изследването.

Провеждане на изследването:
• изследваното лице се настанява удобно на стола срещу апарата.
• сваля всякакви метални предмети в областта на главата като съобщава за наличие на метални инпланти в тялото си преди започване на изследването.
• поставя слушалките на апарата плътно на главата в областта на ушите с кабел на слушалката от ляво.
• по време на изследването не кръстосва ръце и крака и не говори.
• изследването трае от 15 до 45 мин.в зависимост от избраната програма.
• следва разчитане на резултатите от лекаря, провел изследването, като продължителността е от 30 мин. до 1 час, в зависимост от зададената програма, от регистрираните от апарата болестни промени и от необходимостта от допълнителни изследвания за уточняване на здравословното състояние.
• след приключване на изследването пациентът следва обичайният си дневен режим без никакви ограничения.

Изследването се провежда след предварително записване на тел:
Стационарен: 02/962 48 22
моб. 0888718439 – д-р Русева

Какво казват пациентите за нас


Със сина ми идваме при д-р Иванов от 5 години. Пред антибиотиците, инжекцийте и "Вентолин" за алергия и астма избрахме хомеопатичните препарати и опита на д-р Мариян Ианов в комбинирането им. Благодарна съм за знанията, които е придобил и които с такава лекота прилага. Нека Господ да му дава здраве, дълъг живот и нови...
Ани, Ангел и Александър Томови

Благодарим на д-р Мариян Иванов за доброто отношение и отличните познания в  областите с които се занимава и за доброто което прави на хората, търсещи помощ! С най-искрени благодарности и поздравления!
сем. Добреви

  Огромни благодарности и поклон пред д-р Гурянова! В пълния смисъл на думата тя спаси моята дъщеря Гергана. Загрижеността, професионализмът с точно поставената диагнозата помогнаха на дъщеря ми. Сърдечно БЛАГОДАРЯ!!! Албена Христова, майка на Гергана Тонева 26.04.2014 г  
Албена Христова

Повече от половин година посещавам медицинския център и съм много доволна. Всички тук са много внимателни и са големи специалисти. Бях много зле с нервната система, имах такива симптоми и нервни кризи, който ме караха да мисля, че всеки момент ще умра. Бях отчаяна и изпаднала в депресия. Благодарение на д-р Мариян Иванов всичко...
Боряна Цветкова - София

В лицето на д-р Русева срещнах ЧОВЕКА!!! И ДОКТОРА!!! Благодаря Ви от сърце!!! 16.08.2014 г гр. Тервел    
Mариана Костадинова

Д-р Иванов е вълшебник! Той лекува с едни малки зрънца които вършат вълшебство. Аз съм възрастна жена на 69 г. и от дълги години страдам от алергия. Последните  10 месеца алергията ме притисна много жестоко. Всеки един Божи ден в обриви, сърбежи по цялото тяло с главоболие и безсъние. Но съм имала късмет да попадна на лечението на...
Надежда Минева

Много съм доволен от професионализма и качеството на обслужване, на които станах свидетел в хомеопатичен център "Фитолек".
Иван Кръстев

До 1 г. на сина ми Никола бяха поставени най-различни диагнози - алергия към белтъка на краве мляко, атопичен дерматит и др.. След започване на хомеопатичното лечение, кожата на детето се изчисти, то не повръща и вече не спазваме никаква диета.
Рафаела Жекова

За мен , д-р Надежда Гурянова е рядко срещан специалист в България. Тя има прекрасна медицинска подготовка, успоредно с това  е и перфектен хомеопат.Непрекъснато се усъвършенства, посещавайки различни курсове и семинари. Всичко това й помага да се справя и с най-заплетените случаи в своята практика. Отзивчивостта й е...
Цвете Стоянова, гр. София

Благодарение на грижите и отношението на д-р Угринова, животът отново може да е прекрасен! Благодаря на целия екип на Фитолек, който винаги ме кара да се чувствам специална и важна. Благодаря, че Ви има! 05.07.2013 г
Надежда Стойлкова - София

За мен д-р Иванов е образец за лекар! С познанията и вниманието което получава всеки негов пациент. Винаги съм разбирала "личен лекар", като израз да означава лекар, които може да подържа тялото и духът ти здрави, това за мен е мерило за добър лекар. Д-р Иванов благодаря че те има и ми даваш толкова вяра, че нещата могат да бъдат...
В. Георгиева - София

Синът ми бе с поставена диагноза бронхиална астма от 3 годишната си възраст. Посещаваме д-р Мариян Иванов от 4 г.. През всичките тези години детето разреди епизодите на кашлица и задух, няма нощни пристъпи и много рядко боледува. Мога да кажа, че е напълно оздравял. Благодаря!!!
Моника Павлова

  Здравейте Д-р Иванов, Все се каня да напиша мейл, с който да Ви благодаря и все не намирах време до днес, за което съжалявам. Бих искала да благодаря от името на цялото ми семейство за грижите и вниманието, с което дарявахте майка ми–Милка Трайкова - Петрова, която живя 7 години и се бори с онкологично заболяване. Искам да...
Евелина

"Има някакъв нов начин на лечение"- каза моята позната преди 16 години когато на разходка в парка споделих с нея,че синът ми (тогава 7 годишен) има диагноза бронхиална астма. Двамата със съпруга ми вече от 3-4 години живеехме с мисълта за това състояние на детето ни и се въртяхме в омагьосания кръг на астматичните пристъпи и...
Стефи Чоева

Дъщеря ми Симона е на 5 г. и половина. Преди да дойдем при д-р Мариян  Иванов тя боледуваше по два пъти всеки месец и много често се налагаше да пие антибиотици. Откакто се лекуваме  с хомеопатия тя разреди боледуванията и вече се разболява един до два пъти в годишно. БЛАГОДАРЯ!!!
Светла Иванова
Прочети всички

Нашите партньори

Запиши се за нашия бюлетин!

Научавай полезна здравна информация и бъди информиран първи за най-новите ни предложениия

  • Съглсен съм данните ми да бъдат запазени и използвани за получаване на бюлетин
  • Съгласен съм да получавам информация, свързана с дейността на медицинския център и на работещите в него медицински специалисти