Пон-Съб: 9:30 до 17:30

АУРАДИАГНОСТИКА с Диляна Велчева

Скъпи приятели!

На 18 октомври (вторник) от 9.30 – 17.30 часа в МЦ ФИТОЛЕК можете да се възползвате от уникалната възможност да си направите снимка и диагностика на вашата Аура и на енергийните ви Чакри.


Необходимо е предварително запазване на час на тел. 02/962 48 22

Цена: 40 лв.

Методи за енергийна защита


14699728 10207700808741687 1119542317 n
Огромна част от хората се нуждаят от Енергийна защита.Често аурата ни е отворена към чужди енергии (ако са положителни ни зареждат, но ако са отрицателни ни изтощават).  Ако вие допуснете аурата ви да бъде незащитена всред тълпата, твърде лесно може да абсорбирате различни енергии от други хора и от заобикалящата ви среда. Вие можете дори да чуете мислите на други хора и да усетите чувствата им. Лошото е, че в повечето случаи това са негативни чужди емоции, които попадат във вашето биополе и трябва да преработвате, а това изисква допълнително време и енергия.


 Много „духовни” хора имат проблем с твърде отворената си аура и може да се окаже твърде неприятен престоя им на места пълни с хора поради изобилието на вредни енергии. Когато напреднете с вашето духовно развитие вие ще бъдете способни да решите каква енергия пускате в себе си/аурата си и каква не. С научаването да запечатате аурата си вие също така ще бъдете способни да усетите контрола върху нея, така че когато сте сред природата или с любимите хора ще можете да се отворите и да получавате енергия.


Преди да ви запознаем с вариантите за енергийна защита, ще направим важно уточнение. Най-важната и непробиваема защита безусловно са собствените ни чисти и светли мисли и духовната ни ориентация. Позитивната ни мисловна нагласа и добронамереност към всичко, което ни заобикаля е не само наша лична броня, но оказва и защитен ефект върху дома ни, близките ни, работното ни място и навсякъде, където се намираме в момента. Хора, притежаващи такова светло излъчване, разтварят своя защитен чадър навсякъде, където се намират, като приютяват под него и тези, с които общуват в дадения момент, а положителното им въздействие продължава и известно време след контакта ни с тях.


Методите за енергийна защита, които са описани по-долу са приложими както при пряк контакт с агресора, така и когато атаката идва от неизвестен за момента източник. Освен към самите себе си, можете да ги прилагате и спрямо ваш близък, например детето ви - най-добре, докато то спи. Просто се отпуснете, представете си човека, на когото желаете да помогнете и приложете този вариант, който ви подскаже интуицията ви в момента.


1. Кръстосване


Когато чувствате, че атаката идва от човека, с когото пряко общувате в момента, популярен способ за енергийна защита е т. нар. “заключване на полето”. Кръстосайте крака и ръце. Можете просто да сплетете пръстите на ръцете си. Ако от присъствието на въпросния човек ви става зле - чувствате слабост, боли ви глава, нервни, неспокойни, омърлушени сте (той „тегли” енергия) - тогава кръстосайте ръце на нивото на слънчевия сплит.
Този начин за защита е ефективен, но не винаги е приложим, ако ръцете ви са заети по някаква причина. Тогава използвайте “магията на кръга”. Мислено опишете кръг около себе си - по посока на часовниковата стрелка. Ако имате добро въображение, нека това да бъде кръг от бяла светлина. Произнесете на ум “Не пипай !”.


2. Визуализация


Друг вариант е мислено да поставите между себе си и вашия събеседник голяма стъклена преграда или направо да „пуснете” едно огледало пред себе си. След това можете спокойно да продължите общуването.
Внимание: не е желателно да се настройвате негативно и да се опитвате да отговаряте на удара с удар! Подобна реакция би предизвикала нещо като енергийна престрелка и само би усложнила нещата. По-добре ще сторите, ако по-късно се помолите за този човек - да му се изпрати помощ и просветление. Не е наша работа да раздаваме правосъдие и наказание, а и не винаги сме наясно с причините, предизвикали атаката. Нека да оставим това на висшата справедливост и на кармата. Това, което е допустимо да направим е само една пасивна  защита - и толкова.
- Със затворени очи си представете сфера или яйце от бяла светлина. След това преминете през повърхността му, като през сапунен мехур и бавно влезте вътре. Вижте или почувствайте светлината, която ви обгражда. Почувствайте се сигурни, защитени и спокойни. Постойте така около минута, преди да отворите очи.

- Можете да се опитате да си представите самия себе си - все едно че наблюдавате отражението си в огледалото. След това разположете равнораменни кръстове от бяла Христова светлина  с размера на собствения ви ръст пред, зад себе си, от двете си страни, над главата и под краката.
Ако често ви се случва да ви преследват натрапчиви мисли или гласове, тогава поставете кръст и на тила, слънчевия сплит и сърцето. При тези симптоми е добре да потърсите и помощта на свещеник. Много добро и положително въздействие оказват Василиевите молитви, които веднъж седмично се четат в православните храмове. Не ви съветваме да хуквате по гледачки и да разваляте въображаеми магии. Много от тези “специалистки” биха ви открили всякаква магия, а за да ви я “развалят” ще се наложи доста да се поизръсите.
Който и от вариантите, които ви предлагаме да сте избрали, добре е да го подкрепите с една от следните формули:
- “Аз заставам категорично в светлината на Божествената любов. Аз съм винаги защитен(а) и моята аура е непроницаема за всички негативни сили. Аз съм неуязвим(а)”.
- “Аз се намирам в центъра на цялата Любов. Нищо не може да ме засегне тук и от този център аз ще поема, за да обичам и служа” - тази фраза можете да си повтаряте тихичко или на ум и когато сте притеснени, объркани или изплашени.


3. Мисъл


Мисълта на всеки от нас е енергия и като такава притежава съответния енергиен потенциал. Един от основните окултни закони гласи: “Енергията следва мисълта” -  т. е. накъдето е насочена мисълта ни, натам тече и собствената ни енергия. Знанието за това ангажира всеки от нас с отговорност за това къде, как и при какви обстоятелства боравим с нея.  


Ето каква мисловна защита предлага Петър Дънов:
-    „Защитавам се с триста милиона от мира на Аза”.
Казвайки си това изречение дори наум, ние автоматично се защитаваме, като смисъла му е извикаме на помощ по-високи вибрации (триста милиона) от Вселената (мира) на Аза (има се предвид Всевишния)
Добре е при първа възможност да отделим време за внимателен и безкомпромисен самоанализ. Нека си зададем въпроса какво в енергийното ни поле - т. е. аурата ни резонира в съзвучие с отровните енергийни стрели. Кога, в какви ситуации сме допуснали да ни обземе гняв, осъждане, омраза или нетърпимост. Отново ще повторим - най-добрата и непробиваема защита си остават собствените ни положителни мисли - към всичко, което ни заобикаля и към нас саммите!!!


 4. Вода

Друг начин да се изчистите и предпазите от негативна енергия е с чиста вода – ако усетите, че около вас има голямо количество негативна енергия наплискайте 10 пъти лицето си с вода и ще усетите облекчение. Ако пък работите с хора чрез физически контакт, след него измийте ръцете си, кръстосайте два пъти длани и изтръскайте.
Морската сол е чудесен неутрализатор! Може да я смесвате с билки или етерични масла. Вземайте вана със сол и добавете 10 капки лавандула или евкалипт. Солта извлича болните енергии от тялото. Етеричните масла помагат на процеса на пречистване.


5. Аромати и билки


Ето някои растения и билки, които са добри за предотвратяване и премахване на негативна енергия: Салвия (градински чай), тамян, гераниум (здравец), анасон, ечемик, босилек, дафинов лист, карамфил, лайка, канела, кимион, копър, евкалипт, чесън, жен-шен, бръшлян, розмарин, мащерка. Някои хора също носят кестенче в джоба си, за да се предпазят.
Чудесен способ за енергийно прочистване през нощта е ментовият аромат – 5 – 7 капки ментово масло капнати в чаша топла вода. Оставете чашата близо до главата си за през нощта. Това е необходимо и много полезно, тъй като нощем, докато астралното ни тяло е навън, физическото ни тяло остава почти беззащитно и уязвимо. Ако сте в добро здраве, сутринта можете да използвате така магнитизираната вода, като напръскате с нея дрехите и жилището си. В противен случай просто я изхвърлете в течаща вода.


6. Кристали и Оргонити


Ако носите кристални бижута или държите някакъв кристал около себе си, можете да го „изкомандвате“ да направи нещо по ваше желание и това е още един чудесен начин да се предпазвате през целия ден. Определени кристали и камъни имат защитни свойства – шунгит, планински кристал, ахат, кехлибар, аметист, черен оникс, корал, смарагд, гранат, рубин, турмалин, селенит и диамант разбира се. Поставете някой от тях на бюрото си (най-добре пирамида) или на нощното шкафче или пък носете бижута , за да спирате лошата енергия.
Оргонитите пък са ръчно изработени трансформатори на негативна енергия, т.е те умеят да привличат и преработвит нехармоничните вибрации, дори и от собствените ни мисли. Носейки оргонит вие сте предпазени от чужда негативна енергия, както и от вредното електромагнитно поле. Освен това е красиво бижу, което също може да програмирате съобразно вашите желания и цели!


7. Тимусно потупване

Вашата аура е най-мощният ви щит срещу всяка форма на енергийна атака, затова е добре да знаете как да я укрепите при нужда. Ефикасен и силен ефект има т.нар «Тимусно потупване»: един-два пъти в деня потупвайте тимусната жлеза с възглавничките на пръстите (намира се в горната част на гръдната кост). Този метод ползвайте и при настинки, защото усилва имунната ви защита, тъй като тимуса произвежда белите кръвни телца.

8. Свещи

За изчистване на дома или офиса най-добре вземете свещи от пчелен восък или църковни свещи (използват се по две). Вземете свещта и от дясно на ляво обиколете помещението, като започнете от дясната стена на разстояние половин до един метър от пода. Ако свещта пращи, пука и изкарва черен дим, то там има наличие на негативна енергия. За да неутрализира и изчисти енергията, трябва да се направят кръгови движения, подобни на совалка, до изчезване на патологията.
Накрая ще добавим, че ако сме си създали навика да си изграждаме ежедневна защита, в един момент можем спокойно да престанем да отделяме време за това - просто защото тя вече действа автоматично, без да полагаме специални усилия.

Всичко за Хомеопатията на едно място

Научете как действа Хомеопатията и всичко за Хомеопатичните лекарства

Нашите специалисти

Нашите специалисти имат дългогодишен опит и индивидуален подход към всеки пациент

Д-р МАРИЯН ИВАНОВ

Основател и Собственик, Вътрешни болести

Специалист по вътрешни болести. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия.

Д-р Даринка Русева

Вътрешни болести, Физиотерапия и рехабилитация, Хомеопатия NLS диагностика "Биоплазма" - Биоскенер

Работила в детско и вътрешно отделение на Районна болница Ботевград, кардиологично и физиотерапевтично отделение в санаториум МВР гр. Банкя.

Д-р Надежда Гурянова

Вътрешни болести Рефлексотерапия, Хомеопатия и Рейки терапия

Д-р Надежда Гурянова е завършила в Русия средно медицинско образование със специалност акушерство физиотерапия и масаж.

Д-р Райна Жейнова

Детски болести, Хомеопатия

Д-р Райна Жейнова еспециалист по детски болестиот 1996 г.. Работила е като участъков педиатър в гр. Търговище в продължение на 13 години

Диляна Велчева

Аурадиагностика

Диляна Велчева е специалист по аурадиагностика, завършила курс на обучение към Украинската школа "Ауралайф".Икономист по образование

Росица Тончева

Магистър по здравословно и диетично хранене

Росица Тончева Тончева е магистър по здравословно и диетично хранене с опит в тази област повече от 30 години.

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ФИТОЛЕК“ ЕООД

„МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ФИТОЛЕК“ ЕООД

Благодарение на осигурената от ЕС финансова помощ „МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ФИТОЛЕК“ ЕООД успява да запази служителите си – лекари и персонал и дори да наеме

ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР

ИСКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ИЗНЕНАДА?!

Приятна, Нестандартна, Запомняща се

Подарете ПОДАРЪЧЕН СЕРТИФИКАТ „ФИТОЛЕК” – една оригинална и модерна идея, чрез която да доставите удоволствие на Ваш близък, приятел, колега или дете, като ги накарате да се почувстват отпочинали и пълни с енергия. И най - важното - ще им подарите здраве и ще повишите качеството им на живот!

Прочети повече

Какво казват пациентите за нас


Дъщеря ми Симона е на 5 г. и половина. Преди да дойдем при д-р Мариян  Иванов тя боледуваше по два пъти всеки месец и много често се налагаше да пие антибиотици. Откакто се лекуваме  с хомеопатия тя разреди боледуванията и вече се разболява един до два пъти в годишно. БЛАГОДАРЯ!!!
Светла Иванова

Много сме доволни от д-р Иванов! Благодарим за вниманието и доброто отношение към нас! Карина Велибашева и мама Петя :)
Карина Велибашева

  Огромни благодарности и поклон пред д-р Гурянова! В пълния смисъл на думата тя спаси моята дъщеря Гергана. Загрижеността, професионализмът с точно поставената диагнозата помогнаха на дъщеря ми. Сърдечно БЛАГОДАРЯ!!! Албена Христова, майка на Гергана Тонева 26.04.2014 г  
Албена Христова

В лицето на д-р Русева срещнах ЧОВЕКА!!! И ДОКТОРА!!! Благодаря Ви от сърце!!! 16.08.2014 г гр. Тервел    
Mариана Костадинова

Д-р Иванов е вълшебник! Той лекува с едни малки зрънца които вършат вълшебство. Аз съм възрастна жена на 69 г. и от дълги години страдам от алергия. Последните  10 месеца алергията ме притисна много жестоко. Всеки един Божи ден в обриви, сърбежи по цялото тяло с главоболие и безсъние. Но съм имала късмет да попадна на лечението на...
Надежда Минева

Синът ми бе с поставена диагноза бронхиална астма от 3 годишната си възраст. Посещаваме д-р Мариян Иванов от 4 г.. През всичките тези години детето разреди епизодите на кашлица и задух, няма нощни пристъпи и много рядко боледува. Мога да кажа, че е напълно оздравял. Благодаря!!!
Моника Павлова

  Здравейте Д-р Иванов, Все се каня да напиша мейл, с който да Ви благодаря и все не намирах време до днес, за което съжалявам. Бих искала да благодаря от името на цялото ми семейство за грижите и вниманието, с което дарявахте майка ми–Милка Трайкова - Петрова, която живя 7 години и се бори с онкологично заболяване. Искам да...
Евелина

"Има някакъв нов начин на лечение"- каза моята позната преди 16 години когато на разходка в парка споделих с нея,че синът ми (тогава 7 годишен) има диагноза бронхиална астма. Двамата със съпруга ми вече от 3-4 години живеехме с мисълта за това състояние на детето ни и се въртяхме в омагьосания кръг на астматичните пристъпи и...
Стефи Чоева

Повече от половин година посещавам медицинския център и съм много доволна. Всички тук са много внимателни и са големи специалисти. Бях много зле с нервната система, имах такива симптоми и нервни кризи, който ме караха да мисля, че всеки момент ще умра. Бях отчаяна и изпаднала в депресия. Благодарение на д-р Мариян Иванов всичко...
Боряна Цветкова - София

Със сина ми идваме при д-р Иванов от 5 години. Пред антибиотиците, инжекцийте и "Вентолин" за алергия и астма избрахме хомеопатичните препарати и опита на д-р Мариян Ианов в комбинирането им. Благодарна съм за знанията, които е придобил и които с такава лекота прилага. Нека Господ да му дава здраве, дълъг живот и нови...
Ани, Ангел и Александър Томови

Благодарение на грижите и отношението на д-р Угринова, животът отново може да е прекрасен! Благодаря на целия екип на Фитолек, който винаги ме кара да се чувствам специална и важна. Благодаря, че Ви има! 05.07.2013 г
Надежда Стойлкова - София

За мен д-р Иванов е образец за лекар! С познанията и вниманието което получава всеки негов пациент. Винаги съм разбирала "личен лекар", като израз да означава лекар, които може да подържа тялото и духът ти здрави, това за мен е мерило за добър лекар. Д-р Иванов благодаря че те има и ми даваш толкова вяра, че нещата могат да бъдат...
В. Георгиева - София

До 1 г. на сина ми Никола бяха поставени най-различни диагнози - алергия към белтъка на краве мляко, атопичен дерматит и др.. След започване на хомеопатичното лечение, кожата на детето се изчисти, то не повръща и вече не спазваме никаква диета.
Рафаела Жекова

Много съм доволен от професионализма и качеството на обслужване, на които станах свидетел в хомеопатичен център "Фитолек".
Иван Кръстев

„Посещавам МЦ „Фитолек" от 2006 г. Обърнах се за помощ към д-р Мариян Иванов, тъй като дъщеря ни, която тогава беше на 1 година и половина, боледуваше често и за съжаление обикновените вирусни инфекции се развиваха бързо в бактериални и се налагаше антибиотично лечение. Благодарение на грижите на д-р Иванов тя започна да...
Катя Казанджиева
Прочети всички

Последните Новини от Нас

Разгледайте най-актуалното от Медицински Център "Фитолек"

17-07-2023

Пакет “Чакра Фитолек” за баланс на 7-те чакри

                                                                                                                                                                                                                Пълен набор чайове от серията “Чакра Фитолек” – 7 билкови чая, за балансиране на 7-те основни чакри на човека. Всеки чай включва билки,...
04-07-2023

Офталмо Фитолек за бистър поглед

Офталмо за бистър поглед Влияе благоприятно на сърдечно-съдовата дейност, кръвообръщението и...
04-07-2023

ФемоМакс Фитолек

  ФемоМакс Фитолек за Женско здраве Подобрява функцията на яйчниците и матката. Подкрепя нервно - хормоналното...
04-07-2023

Чай Грация Фитолек

ЧайГрация Фитолек- за Изящна Фигура   Чаят Грация Фитолек подобрява сърдечно-съдовата...

Нашите партньори

Запиши се за нашия бюлетин!

Научавай полезна здравна информация и бъди информиран първи за най-новите ни предложениия

  • Съглсен съм данните ми да бъдат запазени и използвани за получаване на бюлетин
  • Съгласен съм да получавам информация, свързана с дейността на медицинския център и на работещите в него медицински специалисти