Пон-Съб: 9:30 до 17:30

ДА ПРЕБОРИМ ИНФЕКЦИИТЕ БЕЗ АНТИБИОТИЦИ

ПРОМОЦИЯ!!!ПРОМОЦИЯ!!!ПРОМОЦИЯ!!! ПРОМОЦИЯ!!!

   Промоцията важи за покупка на хранителната добавка ИМУНО ФИТОЛЕК* 70 капсули от онлайн магазина на Медицински Център Фитолек – www.phytolek.com.

   Не изпускайте възможността да повишите имунната си защита и тази на децата си и да противодействате на инфекциите без антибиотици...    

ИМУНО ФИТОЛЕК 70 капсули вече на цена 30,00 лв. вместо 31,20 лв. за 1 флакон.

 

ВИМАНИЕ! При покупка на стойност над60 лева доставката е БЕЗПЛАТНА! За целта можете да комбинирате хранителната добавка ИМУНО ФИТОЛЕК с друг (други) от предлаганите от нашия онлайн магазин продукти.

 

СЪСТАВ НА 1 КАПСУЛА ИМУНО ФИТОЛЕК: екстракт от котешки нокът – 230 мг., екстракт от ехинацея – 100 мг., витамин С – 150 мг., витамин Д –3 мкг., цинк – 5 мг., селен – 25 мкг.

ДЕЙСТВИЕ:

- Витамин С. Многобройни научни изследвания доказват, че витамин С участва в имунната защита, като стимулира образуването на антитела, обезвреждащи болестотворните микроорганизми. Освен това, този витамин, в качеството му на антиоксидант, пази защитните клетки на организма от увреждане, за да могат те успешно да унищожат микробите.

- Витамин Д. Активирайки защитните клетки в организма и производството на интерферон този витамин е безценен помощник в борбата на човешкия организъм с инфекциозните заболявания. Лавинообразно расте броят на публикациите в специализираната медицинска литература за огромната роля на този витамин по отношение и на профилактиката и лечението на остеопорозата, на сърдечно-съдовите, раковите и редица други заболявания.
- Селен. Освен че упражнява мощна антиоксидантна активност, селенът стимулира активността на Т-лимфоцитите, които са сред основните участници в имунната защита на организма. Това са клетките, които не само отговарят за обезвреждане на попаднали в организма вируси, бактерии и гъбички, но и участват активно в унищожаването на туморно изродените клетки.

- Цинк. Недостигът на този микроелемент също води до значително понижаване на имунитета. Това се дължи на факта, че цинкът стимулира образуването в организма на левкоцити и участва активно в тяхното съзряване.

- Ехинацея. По отношение на имуностимулиращия му ефект, това е безспорният лидер, подпомагащ организма в борбата му с инфекциите. Многобройни изследвания показват, че екстрактът от ехинацея не само че стимулира образуването и активността на клетките, отговарящи за имунната защита, но и допринася за увеличаване на синтеза на интерферон, който е необходим за борба с вирусите. Едновременно с това корените на растението съдържат гликозиди, упражняващи директно противовирусно и противобактериално действие.
- Котешки нокът.  Това растение стимулира мощно имунната защита на организма.. Нещо повече – редица клиники вече включват успешно екстракт от котешки нокът  в лечението на болни от СПИН. Установено е също така, че някои от съставките на котешкия нокът оказват противовъзпалително, антиоксидантно и противораково действие. Налице са данни, които сочат, че екстрактът от котешки нокът може да бъде използван за профилактика и лечение на заболявания като: артрит, захарен диабет, хипертония, исхемична болест на сърцето, множествена склероза, синдром на хронична умора, дегенеративни и възпалителни заболявания и др.

ПРИЛОЖЕНИЕ: за повишаване на имунната защита; за облекчаване на оплакванията, дължащи се на вирусни или бактериални инфекции; за защита на организма от увреждащото действие на свободните радикали.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗИРОВКА

При деца: с профилактична цел – 1-2 капсули дневно (в зависимост от възрастта и теглото на детето). При настъпила инфекция, след консултация с фармацевт или лекар, дневната дозировка може да бъде удвоена. На деца, които все още не са се научили да приемат капсули, съдържимото на капсулата може да се прибави към пюре, пчелен мед, кисело мляко или друга храна, която детето обича.

При възрастни: с профилактична цел – 1-2 капсули дневно. При настъпила инфекция, след консултация с фармацевт или лекар, дневната дозировка може да бъде удвоена или утроена.

 * Хранителните добавки с марка „ФИТОЛЕК” са одобрени и произведени във Франция и САЩ по формули на д-р Мариян Иванов от Медицински център “Фитолек” (www.phytolek.com), специалист по вътрешни болести и един от водещите лекари в областта на алтернативната медицина. Освен от онлайн магазина на Медицински Център ФИТОЛЕК, хранителните добавки с марка „ФИТОЛЕК” , произведени във Франция (ИМУНО ФИТОЛЕК 70 капсули, АНТИСТРЕС ФИТОЛЕК, ДЕТОКС ФИТОЛЕК, АНТИАЛЕРГИЯ ФИТОЛЕК И ВЕНО – АРТЕРИАЛЕН ФИТОЛЕК) могат да бъдат закупени във всяка аптека или дрогерия, а ако там ги няма в наличност, вашият фармацевт може да ги поръча от най – големите национални дистрибутори за медикаменти и хранителни добавки – СТИНГ И ФЬОНИКС.

       Хранителните добавки с марка „ФИТОЛЕК” са създадени с цел:

  • Да задоволят максимално специфичните и непрекъснато растящи потребности и на най-взискателните български потребители от висококачествени и безвредни добавки към храната
  • Да осигурят поддържането на добро здраве и самочувствие, на максимална умствена и физическа работоспособност и на висок жизнен тонус.

       Кои категории хора се нуждаят най – много от хранителни добавки:

- хора с хронични или често повтарящи се заболявания.

- хора с функционални нарушения в дейността на определени органи и системи.

- хора с неправилен режим на хранене и такива с еднообразно и небалансирано хранене.

- хора, водещи обездвижен начин на живот или такива, занимаващи се активно със спорт.

- хора, подложени на силен стрес и такива, упражняващи интензивна умствена дейност.

- хора, живеещи в замърсена околна среда.

- пушачи и хора, употребяващи често алкохолни напитки.

ПРЕДИМСТВА НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ДОБАВКИ С МАРКА „ФИТОЛЕК

Хранителните добавки с марка „ФИТОЛЕК” са произведени при гарантиран стриктен контрол върху качеството на всички етапи от производството им.

Хранителните добавки с марка „ФИТОЛЕК” съчетават вековните традиции на фитотерапията и нутритерапията с най-модерните научни открития и технологии в тази област.

Хранителните добавки с марка „ФИТОЛЕК” съдържат само лечебни растения с гарантиран произход от екологично чисти райони.

Хранителните добавки с марка „ФИТОЛЕК” са тествани за биологична активност и безвредност.

Хранителните добавки с марка „ФИТОЛЕК” не съдържат алергизиращи субстанции и консерванти.

Хранителните добавки с марка „ФИТОЛЕК”  осигуряват максимално добро съотношение между цена и качество.

Всичко за Хомеопатията на едно място

Научете как действа Хомеопатията и всичко за Хомеопатичните лекарства

Нашите специалисти

Нашите специалисти имат дългогодишен опит и индивидуален подход към всеки пациент

Д-р МАРИЯН ИВАНОВ

Основател и Собственик, Вътрешни болести

Специалист по вътрешни болести. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия.

Д-р Даринка Русева

Вътрешни болести, Физиотерапия и рехабилитация, Хомеопатия NLS диагностика "Биоплазма" - Биоскенер

Работила в детско и вътрешно отделение на Районна болница Ботевград, кардиологично и физиотерапевтично отделение в санаториум МВР гр. Банкя.

Д-р Надежда Гурянова

Вътрешни болести Рефлексотерапия, Хомеопатия и Рейки терапия

Д-р Надежда Гурянова е завършила в Русия средно медицинско образование със специалност акушерство физиотерапия и масаж.

Д-р Райна Жейнова

Детски болести, Хомеопатия

Д-р Райна Жейнова еспециалист по детски болестиот 1996 г.. Работила е като участъков педиатър в гр. Търговище в продължение на 13 години

Диляна Велчева

Аурадиагностика

Диляна Велчева е специалист по аурадиагностика, завършила курс на обучение към Украинската школа "Ауралайф".Икономист по образование

Росица Тончева

Магистър по здравословно и диетично хранене

Росица Тончева Тончева е магистър по здравословно и диетично хранене с опит в тази област повече от 30 години.

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ФИТОЛЕК“ ЕООД

„МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ФИТОЛЕК“ ЕООД

Благодарение на осигурената от ЕС финансова помощ „МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ФИТОЛЕК“ ЕООД успява да запази служителите си – лекари и персонал и дори да наеме

ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР

ИСКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ИЗНЕНАДА?!

Приятна, Нестандартна, Запомняща се

Подарете ПОДАРЪЧЕН СЕРТИФИКАТ „ФИТОЛЕК” – една оригинална и модерна идея, чрез която да доставите удоволствие на Ваш близък, приятел, колега или дете, като ги накарате да се почувстват отпочинали и пълни с енергия. И най - важното - ще им подарите здраве и ще повишите качеството им на живот!

Прочети повече

Какво казват пациентите за нас


До 1 г. на сина ми Никола бяха поставени най-различни диагнози - алергия към белтъка на краве мляко, атопичен дерматит и др.. След започване на хомеопатичното лечение, кожата на детето се изчисти, то не повръща и вече не спазваме никаква диета.
Рафаела Жекова

Много съм доволен от професионализма и качеството на обслужване, на които станах свидетел в хомеопатичен център "Фитолек".
Иван Кръстев

В лицето на д-р Русева срещнах ЧОВЕКА!!! И ДОКТОРА!!! Благодаря Ви от сърце!!! 16.08.2014 г гр. Тервел    
Mариана Костадинова

Благодарим на д-р Мариян Иванов за доброто отношение и отличните познания в  областите с които се занимава и за доброто което прави на хората, търсещи помощ! С най-искрени благодарности и поздравления!
сем. Добреви

Дъщеря ми Симона е на 5 г. и половина. Преди да дойдем при д-р Мариян  Иванов тя боледуваше по два пъти всеки месец и много често се налагаше да пие антибиотици. Откакто се лекуваме  с хомеопатия тя разреди боледуванията и вече се разболява един до два пъти в годишно. БЛАГОДАРЯ!!!
Светла Иванова

Много сме доволни от д-р Иванов! Благодарим за вниманието и доброто отношение към нас! Карина Велибашева и мама Петя :)
Карина Велибашева

За мен д-р Иванов е образец за лекар! С познанията и вниманието което получава всеки негов пациент. Винаги съм разбирала "личен лекар", като израз да означава лекар, които може да подържа тялото и духът ти здрави, това за мен е мерило за добър лекар. Д-р Иванов благодаря че те има и ми даваш толкова вяра, че нещата могат да бъдат...
В. Георгиева - София

Синът ми бе с поставена диагноза бронхиална астма от 3 годишната си възраст. Посещаваме д-р Мариян Иванов от 4 г.. През всичките тези години детето разреди епизодите на кашлица и задух, няма нощни пристъпи и много рядко боледува. Мога да кажа, че е напълно оздравял. Благодаря!!!
Моника Павлова

"Има някакъв нов начин на лечение"- каза моята позната преди 16 години когато на разходка в парка споделих с нея,че синът ми (тогава 7 годишен) има диагноза бронхиална астма. Двамата със съпруга ми вече от 3-4 години живеехме с мисълта за това състояние на детето ни и се въртяхме в омагьосания кръг на астматичните пристъпи и...
Стефи Чоева

За мен , д-р Надежда Гурянова е рядко срещан специалист в България. Тя има прекрасна медицинска подготовка, успоредно с това  е и перфектен хомеопат.Непрекъснато се усъвършенства, посещавайки различни курсове и семинари. Всичко това й помага да се справя и с най-заплетените случаи в своята практика. Отзивчивостта й е...
Цвете Стоянова, гр. София

Със сина ми идваме при д-р Иванов от 5 години. Пред антибиотиците, инжекцийте и "Вентолин" за алергия и астма избрахме хомеопатичните препарати и опита на д-р Мариян Ианов в комбинирането им. Благодарна съм за знанията, които е придобил и които с такава лекота прилага. Нека Господ да му дава здраве, дълъг живот и нови...
Ани, Ангел и Александър Томови

  Здравейте Д-р Иванов, Все се каня да напиша мейл, с който да Ви благодаря и все не намирах време до днес, за което съжалявам. Бих искала да благодаря от името на цялото ми семейство за грижите и вниманието, с което дарявахте майка ми–Милка Трайкова - Петрова, която живя 7 години и се бори с онкологично заболяване. Искам да...
Евелина

Д-р Иванов е вълшебник! Той лекува с едни малки зрънца които вършат вълшебство. Аз съм възрастна жена на 69 г. и от дълги години страдам от алергия. Последните  10 месеца алергията ме притисна много жестоко. Всеки един Божи ден в обриви, сърбежи по цялото тяло с главоболие и безсъние. Но съм имала късмет да попадна на лечението на...
Надежда Минева

„Посещавам МЦ „Фитолек" от 2006 г. Обърнах се за помощ към д-р Мариян Иванов, тъй като дъщеря ни, която тогава беше на 1 година и половина, боледуваше често и за съжаление обикновените вирусни инфекции се развиваха бързо в бактериални и се налагаше антибиотично лечение. Благодарение на грижите на д-р Иванов тя започна да...
Катя Казанджиева

  Огромни благодарности и поклон пред д-р Гурянова! В пълния смисъл на думата тя спаси моята дъщеря Гергана. Загрижеността, професионализмът с точно поставената диагнозата помогнаха на дъщеря ми. Сърдечно БЛАГОДАРЯ!!! Албена Христова, майка на Гергана Тонева 26.04.2014 г  
Албена Христова
Прочети всички

Последните Новини от Нас

Разгледайте най-актуалното от Медицински Център "Фитолек"

17-07-2023

Пакет “Чакра Фитолек” за баланс на 7-те чакри

                                                                                                                                                                                                                Пълен набор чайове от серията “Чакра Фитолек” – 7 билкови чая, за балансиране на 7-те основни чакри на човека. Всеки чай включва билки,...
04-07-2023

Офталмо Фитолек за бистър поглед

Офталмо за бистър поглед Влияе благоприятно на сърдечно-съдовата дейност, кръвообръщението и...
04-07-2023

ФемоМакс Фитолек

  ФемоМакс Фитолек за Женско здраве Подобрява функцията на яйчниците и матката. Подкрепя нервно - хормоналното...
04-07-2023

Чай Грация Фитолек

ЧайГрация Фитолек- за Изящна Фигура   Чаят Грация Фитолек подобрява сърдечно-съдовата...

Нашите партньори

Запиши се за нашия бюлетин!

Научавай полезна здравна информация и бъди информиран първи за най-новите ни предложениия

  • Съглсен съм данните ми да бъдат запазени и използвани за получаване на бюлетин
  • Съгласен съм да получавам информация, свързана с дейността на медицинския център и на работещите в него медицински специалисти