Пон-Съб: 9:30 до 17:30

Хороскоп за месец ноември

Астрологична прогноза за м. септември от Ивелина Рускова, астролог на МЦ ФИТОЛЕК

За личен хороскоп, семеен, фирмен и др. можете да запишете час на тел. 02/962 48 22

За повече информация прочетете ТУК

Различните ХОРОСКОПИ и ЦЕНИ

Овенът през ноември ще иска да се изяви като реформатор, да прокарва и да проявява нововъведения в работата и в сивото си ежедневие. Представителите на огнения знак ще трябва да променят някои неща в семеен план, тъй като моментът отдавна е назрял.

Месец ноември е благоприятен в работен план и на Овните ще се предоставят много възможности, в които ще може да получи големи резултати и постижения. Очакват Ви големи успехи на работното място. Шансът е на ваша страна, възползвайте се... Ще получите признание и слава за вашия труд.

Важна през този месец ще е и темата за партньорските отношения, дали в бизнес или в личен план. Там също ще можете да покажете пълният си потенциал .

Трудности може да имате с финансовите средства и ако имате кредит или заем са възможни затруднения в изплащането им.

Телците през ноември ще съсредоточат своето внимание и сили в работата си, там ще подготвят – реализират идеен проект...

Ще имат голямата възможност и шанса да се занимават с големи покупки за своя дом. Ще имат време и средства за развлечения, малки радости и удоволствия.

Трудности и проблеми да се очакват с партньорите. Там представителите на знака ще изпитват най – големи ограничения, бариери и много страхове.

Възможно е пътуване в чужбина или съдебна процедура, с която се занимавате, да претърпи промени и да има големи разминавания, ако се осъществи. Възможно е да се сблъскате с напрегната ситуация, която трудно ще решите. Ще ви трябва много воля, концентрация и постоянство, дори и външна намеса.

Близнаците през ноември да очакват променливо здравословно състояние, трябва да обърнат внимание на психо – емоционалното си състояние. Доста колебливо и нестабилно ще е то през месеца, както и са възможни притеснения в сферата на финансите.

Но за сметка на това в творчески план ще се разгърнат и ще покажат какво могат и на какво са способни. Ще имат изключително много предложения и възможности за развлечения.

В работата си Близнаците ще бъдат претоварени с много ангажименти. Там наистина няма да имате глътка въздух и спокойствие. Възможни са нови контакти, запознанства , които ще окажат благоприятно въздействие върху вашата работа.

С вашите началници е възможно попадането в неясна и неразбрана ситуация, от която ще се чувствате недоволни и объркани. Внимавайте да не започнете флирт с някои от началниците.

През ноември Раците да се подготвят да изживеят голяма трансформация и промяна, която ще бъде продиктувана от трудните и критични ситуации с партньора. Възможни са резки неочаквани обрати, които ще ви въздействат негативно .

През този месец темата за децата ви ще е актуална и ще заема централно място в ежедневието ви. Може да се сблъскате с техни или общи проблеми , които ще трябва да се решава..

Но за сметка на това пред Раците се очертават и много приятни пътувания с цел развлечения и екскурзии. Ще имате много срещи с приятели и ще може да се отпуснете и да се развеселите. Възможна и едно ново запознанство да прерасне във връзка....

Лъвовете през ноември ще съсредоточат по – голяма част от времето и усилията си вкъщи. Домът ще е тяхната крепост и именно там те ще решават важни въпроси, свързани с членовете на семейството си. Може да се наложи и да започнете ремонтни дейности, които все сте отлагали във времето.

Финансовата ви сфера ще е стабилна през този месец и ще имате големи възможности да постигнете стабилен резултат. Възможно е да получите и неочаквани средства, увеличение на доходите ви, например, което ще ви ощастливи много .

През ноември ще ви се наложи да предприемате и доста кратки пътувания, и там ще осъществите и много важни запознанства. Евентуално планирани дълги пътувания и то в чужбина, могат да се отложат или съдебни процедури, с които се занимавате, да претърпят неочакван обрат.

Девите през ноември ги очаква един прекрасен период и момент, в който ще могат да получат необходимите успехи в кариерата и бизнеса. Много положителни възможности ще имат ако не ги изпуснат. Ще се радват на позитивно и оптимистично настроение, ще се чувстват жизнерадостни и енергични. Предупреждението към Девите е да избягват крупни покупки , защото е възможно финансовите средства през месеца да не бъдат регулярни и постоянни.

Успешно ще могат да използват старите си идеи, които да ги реализират в материална форма.

Промени могат да настъпят и в партньорските отношения. Да избягват психо – емоционалното напрежение, да на прегряват емоциите им.

Везните през ноември ще акцентират най – вече към собствената си себеизява в професионален план. Атмосферата на работното място ще бъде постоянно променяща се и ще изисква бърза адаптация.

Възможни са затруднения във финансовото положение, там ще усетите стагнация, породена от разходи , които ще трябва да направите за дома си .

В личните отношения могат да настъпят ситуации, изискващи от вас повече търпение и смирение. В противен случай ще се напрегнат и ще доведат до нажежаване на поведението и нервната ви система. Играйте с открити карти, за да може и отсрещната страна да го направи.

Внимавайте да не попаднете в любовен триъгълник.

Пазете от настинки и всякакви вирусни и грипни заболявания. Вземайте превантивни мерки.

За Скорпионите месец ноември ще даде коренно нов начин и етап в живота. Ще започнете един нов, благоприятен цикъл и ще се насладите на много успехи в работен план. Там ще получите своето признание и ще бъдете активни и напористи да докажете себе си .

Обстоятелствата в дома ви ще се подобрят и ще се чувствате много по –спокойни и в хармония.

Единствен недостатък през този месец може да срещнете с финансовите ви средства. Там ще претърпите промени или ще ви се наложи да вземете кредит или заем. Този разход може да е свързан с децата ви или с някаква ваша крупна покупка.

Евентуално очаквайте и някакво пътуване зад граница, което ще премине прекрасно и ще донесе своите плодове след време.

Стрелците през ноември ще бъдат центъра и душата сред своите приятели. Ще проведете много срещи с ваши съмишленици, ще имате възможност да се повеселите и да разпуснете.

За сметка на това в личен план и в семейството си ще имате за решаване доста проблеми. Определено те ще внесат малко хаос и объркване в нормалния ви ритъм на живот.

В работен аспект ще ви се предостави възможност за реализация на нови проекти с нови партньори. Или вие ще се занимавате с документирането или подписването на такива.

Много нови запознанства и контакти ви очакват този месец , които ще бъдат ползотворни за вас. Ако учите, водите някакви съдебни или ви предстои пътуване в чужбина всичко ще завърши положително с нужните резултати , които очаквате.

Козирозите през ноември ще наблегнат и ще имат възможност да се изявят в професионален план. Месецът ще бъде благоприятен и благосклонен към вас в работен план. Очакват ви нови възможности, свързани с бизнес партньорства. Ще подписвате нови договори или ще получавате важни документи свързани с вашата работа.

Ще имате шанса да оперирате с крупни суми през месеца, ще ви се възложат задачи, за които даже не сте си мечтали. Но все пак това , което вие сте очаквали или сте си правели като някакви планове ще се размине с действителността. В колектива може да се натъкнете на доста големи препъни камъчета.

Недоразуменията през този месец ще бъдат свързани с личните ви партньорства , или с ваши близки и роднини, които ще внесат напрежение и ще създадат проблеми за решаване .Там ще се напрегнете и ще се наложи да решавате деликатна ситуация.

Водолеите през ноември да се подготвят за евентуални спънки и проблеми в работен план. Може да се сблъскате с трудни ситуации, които са важни за вас и ще трябва да решите.

Тези трудности евентуално могат да бъдат свързани с вашите преки началници и вишестоящите над вас. Това ще внесе объркване и неяснота във вашия професионален живот.

Но пък за сметка на това личните и деловите ви партньори ще ви донесат много положителни и емоции и приятни събития.

Ако в момента учите , или имате важно събитие, свързано зад граница през този месец , очаквайте то да се реализира благоприятно за вас. Ще подписвате важни документи и договори, които сте отлагали досега или са се забавяли.

Внимавайте да не се разболеете през месеца и да ви нападнат стари болежки.... Профилактичните прегледи не са излишни и се пазете...

Рибите през ноември ще имат доста непредсказуемо поведение , на моменти ще бъдат експанзивни и ще променят бързо решенията и желанията си .

Проблеми и ситуации, които ще трябват да решават през месеца ще бъдат свързани с децата. Естествено най – много промени да очакват в любовния им живот, който ще им поднесе доста изненади.

В бизнес връзките и партньорства очаквайте положителни емоции и събития, които ще ви донесат много успехи и реализация на стари ваши цели.

Ще имате възможност да получите крупна сума пари, която ще ви бъде дадена безвъзмездно или ще я получите чрез теглене на кредит.

Ако ви се наложи да се явявате на изпити или съдебни дела, там са възможни препятствия, спънки и забавяния.

Всичко за Хомеопатията на едно място

Научете как действа Хомеопатията и всичко за Хомеопатичните лекарства

Нашите специалисти

Нашите специалисти имат дългогодишен опит и индивидуален подход към всеки пациент

Д-р МАРИЯН ИВАНОВ

Основател и Собственик, Вътрешни болести

Специалист по вътрешни болести. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия.

Д-р Даринка Русева

Вътрешни болести, Физиотерапия и рехабилитация, Хомеопатия NLS диагностика "Биоплазма" - Биоскенер

Работила в детско и вътрешно отделение на Районна болница Ботевград, кардиологично и физиотерапевтично отделение в санаториум МВР гр. Банкя.

Д-р Надежда Гурянова

Вътрешни болести Рефлексотерапия, Хомеопатия и Рейки терапия

Д-р Надежда Гурянова е завършила в Русия средно медицинско образование със специалност акушерство физиотерапия и масаж.

Д-р Райна Жейнова

Детски болести, Хомеопатия

Д-р Райна Жейнова еспециалист по детски болестиот 1996 г.. Работила е като участъков педиатър в гр. Търговище в продължение на 13 години

Диляна Велчева

Аурадиагностика

Диляна Велчева е специалист по аурадиагностика, завършила курс на обучение към Украинската школа "Ауралайф".Икономист по образование

Росица Тончева

Магистър по здравословно и диетично хранене

Росица Тончева Тончева е магистър по здравословно и диетично хранене с опит в тази област повече от 30 години.

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ФИТОЛЕК“ ЕООД

„МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ФИТОЛЕК“ ЕООД

Благодарение на осигурената от ЕС финансова помощ „МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ФИТОЛЕК“ ЕООД успява да запази служителите си – лекари и персонал и дори да наеме

ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР

ИСКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ИЗНЕНАДА?!

Приятна, Нестандартна, Запомняща се

Подарете ПОДАРЪЧЕН СЕРТИФИКАТ „ФИТОЛЕК” – една оригинална и модерна идея, чрез която да доставите удоволствие на Ваш близък, приятел, колега или дете, като ги накарате да се почувстват отпочинали и пълни с енергия. И най - важното - ще им подарите здраве и ще повишите качеството им на живот!

Прочети повече

Какво казват пациентите за нас


  Здравейте Д-р Иванов, Все се каня да напиша мейл, с който да Ви благодаря и все не намирах време до днес, за което съжалявам. Бих искала да благодаря от името на цялото ми семейство за грижите и вниманието, с което дарявахте майка ми–Милка Трайкова - Петрова, която живя 7 години и се бори с онкологично заболяване. Искам да...
Евелина

До 1 г. на сина ми Никола бяха поставени най-различни диагнози - алергия към белтъка на краве мляко, атопичен дерматит и др.. След започване на хомеопатичното лечение, кожата на детето се изчисти, то не повръща и вече не спазваме никаква диета.
Рафаела Жекова

За мен , д-р Надежда Гурянова е рядко срещан специалист в България. Тя има прекрасна медицинска подготовка, успоредно с това  е и перфектен хомеопат.Непрекъснато се усъвършенства, посещавайки различни курсове и семинари. Всичко това й помага да се справя и с най-заплетените случаи в своята практика. Отзивчивостта й е...
Цвете Стоянова, гр. София

Благодарение на грижите и отношението на д-р Угринова, животът отново може да е прекрасен! Благодаря на целия екип на Фитолек, който винаги ме кара да се чувствам специална и важна. Благодаря, че Ви има! 05.07.2013 г
Надежда Стойлкова - София

Много съм доволен от професионализма и качеството на обслужване, на които станах свидетел в хомеопатичен център "Фитолек".
Иван Кръстев

„Посещавам МЦ „Фитолек" от 2006 г. Обърнах се за помощ към д-р Мариян Иванов, тъй като дъщеря ни, която тогава беше на 1 година и половина, боледуваше често и за съжаление обикновените вирусни инфекции се развиваха бързо в бактериални и се налагаше антибиотично лечение. Благодарение на грижите на д-р Иванов тя започна да...
Катя Казанджиева

Повече от половин година посещавам медицинския център и съм много доволна. Всички тук са много внимателни и са големи специалисти. Бях много зле с нервната система, имах такива симптоми и нервни кризи, който ме караха да мисля, че всеки момент ще умра. Бях отчаяна и изпаднала в депресия. Благодарение на д-р Мариян Иванов всичко...
Боряна Цветкова - София

Синът ми бе с поставена диагноза бронхиална астма от 3 годишната си възраст. Посещаваме д-р Мариян Иванов от 4 г.. През всичките тези години детето разреди епизодите на кашлица и задух, няма нощни пристъпи и много рядко боледува. Мога да кажа, че е напълно оздравял. Благодаря!!!
Моника Павлова

Дъщеря ми Симона е на 5 г. и половина. Преди да дойдем при д-р Мариян  Иванов тя боледуваше по два пъти всеки месец и много често се налагаше да пие антибиотици. Откакто се лекуваме  с хомеопатия тя разреди боледуванията и вече се разболява един до два пъти в годишно. БЛАГОДАРЯ!!!
Светла Иванова

"Има някакъв нов начин на лечение"- каза моята позната преди 16 години когато на разходка в парка споделих с нея,че синът ми (тогава 7 годишен) има диагноза бронхиална астма. Двамата със съпруга ми вече от 3-4 години живеехме с мисълта за това състояние на детето ни и се въртяхме в омагьосания кръг на астматичните пристъпи и...
Стефи Чоева

Благодарим на д-р Мариян Иванов за доброто отношение и отличните познания в  областите с които се занимава и за доброто което прави на хората, търсещи помощ! С най-искрени благодарности и поздравления!
сем. Добреви

За мен д-р Иванов е образец за лекар! С познанията и вниманието което получава всеки негов пациент. Винаги съм разбирала "личен лекар", като израз да означава лекар, които може да подържа тялото и духът ти здрави, това за мен е мерило за добър лекар. Д-р Иванов благодаря че те има и ми даваш толкова вяра, че нещата могат да бъдат...
В. Георгиева - София

Със сина ми идваме при д-р Иванов от 5 години. Пред антибиотиците, инжекцийте и "Вентолин" за алергия и астма избрахме хомеопатичните препарати и опита на д-р Мариян Ианов в комбинирането им. Благодарна съм за знанията, които е придобил и които с такава лекота прилага. Нека Господ да му дава здраве, дълъг живот и нови...
Ани, Ангел и Александър Томови

  Огромни благодарности и поклон пред д-р Гурянова! В пълния смисъл на думата тя спаси моята дъщеря Гергана. Загрижеността, професионализмът с точно поставената диагнозата помогнаха на дъщеря ми. Сърдечно БЛАГОДАРЯ!!! Албена Христова, майка на Гергана Тонева 26.04.2014 г  
Албена Христова

Д-р Иванов е вълшебник! Той лекува с едни малки зрънца които вършат вълшебство. Аз съм възрастна жена на 69 г. и от дълги години страдам от алергия. Последните  10 месеца алергията ме притисна много жестоко. Всеки един Божи ден в обриви, сърбежи по цялото тяло с главоболие и безсъние. Но съм имала късмет да попадна на лечението на...
Надежда Минева
Прочети всички

Последните Новини от Нас

Разгледайте най-актуалното от Медицински Център "Фитолек"

17-07-2023

Пакет “Чакра Фитолек” за баланс на 7-те чакри

                                                                                                                                                                                                                Пълен набор чайове от серията “Чакра Фитолек” – 7 билкови чая, за балансиране на 7-те основни чакри на човека. Всеки чай включва билки,...
04-07-2023

Офталмо Фитолек за бистър поглед

Офталмо за бистър поглед Влияе благоприятно на сърдечно-съдовата дейност, кръвообръщението и...
04-07-2023

ФемоМакс Фитолек

  ФемоМакс Фитолек за Женско здраве Подобрява функцията на яйчниците и матката. Подкрепя нервно - хормоналното...
04-07-2023

Чай Грация Фитолек

ЧайГрация Фитолек- за Изящна Фигура   Чаят Грация Фитолек подобрява сърдечно-съдовата...

Нашите партньори

Запиши се за нашия бюлетин!

Научавай полезна здравна информация и бъди информиран първи за най-новите ни предложениия

  • Съглсен съм данните ми да бъдат запазени и използвани за получаване на бюлетин
  • Съгласен съм да получавам информация, свързана с дейността на медицинския център и на работещите в него медицински специалисти