Пон-Съб: 9:30 до 17:30

ДЕТОКС ФИТОЛЕК 70 капсули

Разпечатай
Цена:
20,40 лв
Описание

 СЪСТАВ НА 1 КАПСУЛА: Зелен чай -80 мл,грациния камбоджа -50 мг бял трън -50 ,-корен от репей - 50 мг ; листа от трицветна теменуга -50 мг,куркума -50 мг,витамин С -150 мг,витамин Е 30мг,селен -30 мг.

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ НА ДЕТОКС ФИТОЛЕК:

Зелен чай; - предотвратява задръжката на течности в организма,ускорява обмяната на веществата и чревния пасаж и подобрява храносмилането,редуцира съдържанието на холестерол в кръвта,упражнява мощно антиоксидантно действие,забавя атеросклеротичните процеси,благоприятства сърдечно-съдовата дейност,повишава тонуса и работоспособноста.

Грациния камбоджа; - спомага за намаляване на апетита и на желанието за сладко особено в стресови ситуации ,блокира превръщането на излишните въглехидрати в подкожни мазнини,намалява съдържанието на масти в кръвта,допълва всички диети за детоксикация на организама и за редуциране на теглото,подобрява настроението стимулира производството на серотонин.

Бял трън,репей и трицветна теменуга - предпазва чернодробните клетки от увреждащи агенти и токсини медикаменти алкохол хепатит и др.подобрява жлъчно - чернодробната и бъбречната функция,стимулира храносмилането и детоксикацията на организъма,редуцира съдържанието на холестерол в кръвта,допълва всички диети за детоксикация на организъма,и за редуциране на теглото и за подобряване  състоянието на кожата,имат силен противовъзпалителен и антиоксидантен ефект.

Куркума; - подобрява жлъчно - чернодробната функция и храносмилането, ускорява обмяната на веществата и чревния пасаж, упражнява изразено противовъзпалително и антиоксидантно действие,съдейства за ускорено разграждане на излишните мазнини в тялото и за поддържане на оптимално ниво на холестерола в кръвната захар,благоприятства сърдечно - съдовата дейност и мозъчна функция.

Витамин С витамин Е и селен;  - упражняват мощна антиоксидантна и имуностимулираща активност,увеличават еластичността на стените на кръвоностните съдове и намаляват тяхната пропускливост,с което контролират образуването на отоци,регулират съсирваемостта на кръвта и съдействат за понижаване на нивата в кръвта на т.нар.лош холестерол,повлияват благоприятно на съдовите промени при инфекции и алергии.

ПРИЛОЖЕНИЕ;  : сърдечно - съдови заболявания,храносмилателни нарушения - запек,повишено образуване на газове в червата,заболявания на бъбреци и пикочния мехур възпаления, склонност към образуване на песъчинки и камъни,намалено отделяне на урина и задръжка на течности в организъма,подагра ставни заболявания жлъчно-чернодробни заболявания,кожни проблеми,понижен жизнен тонус и имунитет,възпалителни и автоимунни заболявания.

ДОЗИРОВКА; 1-3 капсули дневно или според препоръката на медицинския специалист

Книги

Последно разглеждани

Запиши се за нашия бюлетин!

Научавай полезна здравна информация и бъди информиран първи за най-новите ни предложениия

  • Съглсен съм данните ми да бъдат запазени и използвани за получаване на бюлетин
  • Съгласен съм да получавам информация, свързана с дейността на медицинския център и на работещите в него медицински специалисти