Пон-Съб: 9:30 до 17:30

Въпроси и отговори

Какво предлагате при сенна хрема?

Аз съм на 28 г. и от 5-6 години страдам пролетно време от сенна хрема. Въпросът ми е мога ли да приемам „Антиалергия  Фитолек”, с цел да намаля или предотвратя неприятните симптоми преди да е започнал периодът на цъфтежа?

Отговор: Уместно е да започнете приема на „Антиалергия  Фитолек” през месец март, с цел стимулиране на естествената антиалергична защита на организма и предотвратяване на появата на обичайните симптоми на заболяването или намаляване на тежестта на оплакванията. Хранителната добавка „Имуно Фитолек”, също би съдействал в положителна посока, тъй като притежава  антиоксидантни свойства – предпазва организма от вредното действие на свободните радикали, които поддържат алергичното състояние. Бихте могли да се консултирате с опитен лекар – хомеопат, тъй като хомеопатичният метод на лечение е изключително ефективен по отношение както на профилактиката, така и на лечението на алергичните заболявания.

Виж още

Запиши се за нашия бюлетин!

Научавай полезна здравна информация и бъди информиран първи за най-новите ни предложениия

  • Съглсен съм данните ми да бъдат запазени и използвани за получаване на бюлетин
  • Съгласен съм да получавам информация, свързана с дейността на медицинския център и на работещите в него медицински специалисти