Пон-Съб: 9:30 до 17:30

Въпроси и отговори

Какво да правя при безсъние и лесна уморяемост

На 39г. съм и от известно време страдам от безсъние и лесна уморяемост. Намали се апетитът ми, обхванат съм от безразличие, имам чувството, че не мога да се справям с проблемите и ме очакват само и единствено провали.

Опитите да се справя с това състояние до момента са неуспешни, затова реших да се обърна към вас за съвет.

Отговор: За съжаление тези оплаквания зачестяват все повече в напрегнатото ни ежедневие. Причината за това е стресът, който присъства навсякъде около нас и води до нарушения в дейността на целия организъм. За да се предпазим от неговото влияние е уместно да се стремим по възможност да избягваме максимално факторите, водещи до стрес, да водим здравословен начин на живот , да спортуваме, активно да почиваме и често да излизаме сред природата. При състояния, свързани с нервно напрежение, психоемоционален стрес, депресия и смущения в съня успешно се прилага „Антистрес  Фитолек”, тъй като притежава релаксиращи, седативни и антидепресивни свойства. Като начало е препоръчително 2 -3 пъти дневно да приемате по 1 капсула „Антистрес Фитолек”

Виж още

Запиши се за нашия бюлетин!

Научавай полезна здравна информация и бъди информиран първи за най-новите ни предложениия

  • Съглсен съм данните ми да бъдат запазени и използвани за получаване на бюлетин
  • Съгласен съм да получавам информация, свързана с дейността на медицинския център и на работещите в него медицински специалисти