Пон-Съб: 9:30 до 17:30

Въпроси и отговори

Има ли хомеопатични лекарства за дископатия и радикулит?

Здравейте! Посетих сайта Ви, който е много интересен. Имам въпрос, на който предполагам можете да ми отговорите. Има ли хомеопатични лекарства за дископатия, радикулит и т.н.?

Алергична съм към повечето традиционни лекарства и това ми създава дискомфорт.
Поздрави!

Oтговор: Хомеопатията е терапевтичен метод, който се основава на строго индивидуален подход към болестта, т.е. изследва се самия боледуващ, а не конкретната диагноза! Всеки човек е строго индивидуален и различен от всички останали, затова той така и ще боледува – строго индивидуално, а оттам и така  ще се лекува! Има хомеопатични лекарства, които са много подходящи за тези заболявания. Аз в подобни случаи препоръчвам  и „Глюкозамин плюс Фитолек”, който укрепва опорно-двигателния апарат и намалява болките и сковаността в ставите. Назначавам и хранителен режим, както и мануална терапия и физически упражнения подходящи за случая, тъй като възстановителните процеси трябва да се подпомагат с всички налични средства. А относно алергията към традиционните лекарства ви препоръчвам да използвате  „Антиалергия  Фитолек”, по 1 капсула два пъти дневно, с цел повишаване на естествената антиалергична защита на организма.

Виж още

Запиши се за нашия бюлетин!

Научавай полезна здравна информация и бъди информиран първи за най-новите ни предложениия

  • Съглсен съм данните ми да бъдат запазени и използвани за получаване на бюлетин
  • Съгласен съм да получавам информация, свързана с дейността на медицинския център и на работещите в него медицински специалисти