Пон-Съб: 9:30 до 17:30

Въпроси и отговори

Помагат ли хомеопатията и фитотерапията при вирусни инфекции?

Използването на хомеопатично лечение и прилагането на фитотерапия помага ли при вирусни инфекции?

Oтговор: Хомеопатичните лекарства сами по себе си не лекуват, а стимулират имунната система на организма, за да може той сам да се справи с проблемите си.

Дали е вирусна инфекция, гноен процес, дегенеративно заболяване (дори раково) или друг проблем, организмът е този, който върши работата. Хомеопатичното лекарство го насочва и стимулира в правилната посока. Основен принцип на хомеопатичното лечение е строго индивидуалният подход към болния! Всеки един здравословен проблем, свързан с настъпване на инфекция в организма, се появява, защото има спад в имунната система, а не защото тялото ни е имало контакт с вирус или бактерия.  Ще настъпи възстановяване, когато се стимулира имунитета и когато организмът си  върне загубените позиции. Хранителната добавка „Имуно Фитолек” съдържа екстракти от растения, витамини и микроелементи в оптимални съотношения, които предпазват организма от вирусни и бактериални инфекции, а също така и от действието на свободните радикали.

Виж още

Запиши се за нашия бюлетин!

Научавай полезна здравна информация и бъди информиран първи за най-новите ни предложениия

  • Съглсен съм данните ми да бъдат запазени и използвани за получаване на бюлетин
  • Съгласен съм да получавам информация, свързана с дейността на медицинския център и на работещите в него медицински специалисти