Пон-Съб: 9:30 до 17:30

Въпроси и отговори

Какво да правя при полиалергия?

Здравейте! Страдам от полиалергия вече 10 години. Нищо не ми помага. Алергичните изяви стават все повече и разнообразни. Наскоро ми диагностицираха и астма.

През всичките тези години съм опитвал всякакъв вид лечение, но с временен ефект. Какви други ефикасни методи на лечение бихте ми препоръчали?

Oтговор : Симптоматичната противоалергична и противовъзпалителна терапия, прилагана при бронхиална астма (различни инхалационни препарати, антихистаминови медикаменти, назални спрейове и т.н.), повлиява само външните прояви на заболяването. За разкриването на основната причина, на това заболяване е необходимо терапията да бъде специално подбрана за вас, с оглед тежестта и спецификата на вашето заболяване. Препоръчвам ви консултация с опитен лекар хомеопат, който да прецени правилния подход. Уместно е и да приемате „Антиалергия  Фитолек”, който е мощен стимулант на естествената антиалергична защита на организма и в значителна степет би облекчил вашето състояние. Препаратът „Имуно  Фитолек”, може също да съдейства в положителна посока, с оглед антиоксидантното му действие – предпазва организма от вредното действие на свободните радикали, които поддържат алергичното състояние.

Виж още

Запиши се за нашия бюлетин!

Научавай полезна здравна информация и бъди информиран първи за най-новите ни предложениия

  • Съглсен съм данните ми да бъдат запазени и използвани за получаване на бюлетин
  • Съгласен съм да получавам информация, свързана с дейността на медицинския център и на работещите в него медицински специалисти