Пон-Съб: 9:30 до 17:30

Въпроси и отговори

От къде мога да закупя добавка или чай ФИТОЛЕК.

Хранителните добавки ФИТОЛЕК могат да бъдат закупени във всяка аптека или дрогерия. Дистрибутор за аптечната мрежа е СТИНГ.

Чайовете ФИТОЛЕК могат да бъдат закупени във всяка аптека или дрогерия. Дистрибутори за аптечната мрежа са СТИНГ, ФЬОНИКС и ВЕЛЕВИ – ФАРМА.

Някои от чайовете ФИТОЛЕК могат да бъдат закупени и от магазинната мрежа на редица търговски вериги като ФАНТАСТИКО, БИЛА, КАУФЛАНД, СБА, ЕВРОПА, МЕРКАТОР, 357 и др.

Можете да закупите добавка или чай ФИТОЛЕК и чрез наложен платеж като се обадите на тел. 02 962 48 22

Въпроси и отговори за хранителните добавки

На вашите въпроси отговаряме ние, лекарите от Медицински Център „Фитолек”. Всеки от нас, освен специалност в областта на т.нар. конвенционална медицина притежава и дипломи и сертификати в областта на алтернативната медицина (хомеопатия, източна рефлексотерапия, мануална терапия, Рейки терапия, цветотерапия на д-р Бах и др.). Ние сме и автори на много книги и статии, посветени на актуални и значими здравни проблеми, както и на редица публикации в специализирани и научнопопулярни вестници и списания у нас и в чужбина.

Можете ли да ми помогнете при синдром на Рейно?

Здравейте! На 45 години съм и страдам от синдром на Рейно.Често  ръцете ми изтръпват и болят или имам намалена чувствителност, а това ми създава голям дискомфорт. Бихте ли ми помогнали със съвет?

Прочети още...

Получавам отоци в областта на глезените. На какво се дължат и как да си помогна?

Здравейте! На 41 год. съм и от известно време изпитвам силни болки в краката, които се засилват вечерно време. Появяват се отоци в областта на глезените. Чувствам краката си уморени и натежали, а понякога и изтръпнали.

Прочети още...

Появиха ми се хемороиди. Какво да правя?

Здравейте! Искам да Ви помоля за съвет относно следния проблем: от известно време ми се появиха хемороиди. Не кървят, но след изхождане стават изключително болезнени и единствено аулин успокоява болката.

Прочети още...

Помагате ли при херпеси по устните?

Здравейте! Много често ми се появяват херпеси по устните. Бих искала да знам каква е връзката между хроничната вирусна инфекция (херпес симплекс) и имунната система и какво ще ме посъветвате да предприема?

Прочети още...

Какво предлагате при сенна хрема?

Аз съм на 28 г. и от 5-6 години страдам пролетно време от сенна хрема. Въпросът ми е мога ли да приемам „Антиалергия  Фитолек”, с цел да намаля или предотвратя неприятните симптоми преди да е започнал периодът на цъфтежа?

Прочети още...

Как да поддържам добра физическа форма?

Здравейте! На 17 год. съм и от 5 год. активно се занимавам със спорт. Търся подходящ за мен продукт, който да ми помогне да поддържам постоянно  добра физическата си форма.

Отговор: Подходящият продукт за вас е „Енергия  Фитолек”.

Прочети още...

Как да подобря паметта и способността ми за концентрация?

Здравейте! Студент съм в 3 курс, програмата ми е много натоварена и се чувствам уморен. Искам да ме посъветвате дали е подходящо да приемам „Енергия Фитолек” за подобряване на концентрацията и паметта?

Прочети още...

Какво да правя при безсъние и лесна уморяемост

На 39г. съм и от известно време страдам от безсъние и лесна уморяемост. Намали се апетитът ми, обхванат съм от безразличие, имам чувството, че не мога да се справям с проблемите и ме очакват само и единствено провали.

Прочети още...

Как да повиша имунитета на моето дете?

Здравейте, Искам да Ви попитам бих ли могла с препарата „Имуно Фитолек” да подсиля имунната система на детето си ( то е на 3 г). Не боледува често, но ще тръгва на детска градина и искам да го предпазя до колкото мога. Благодаря Ви предварително за отговора!

Прочети още...

Какво да правя при „нервен” стомах?

Здравейте! Бихте ли ми препоръчали подходящо лечение за „нервен” стомах. При най- малките проблеми стомахът ми се свива на топка, боли ме и ми се гади. Ходих на лекар и ми казаха че имам нервен стомах и колит.

Прочети още...

Интересува ме хомеопатията лекува ли гъбични инфекции?

Oтговор: Гъбичките не са причината за това заболяване. Да сме болни или здрави, и от какво точно ще сме болни, как ще протече излекуването ни и прочее се решава единствено и само от имунитета ни. Специфична терапия се прави с натуропатичните методи на лечение.

Прочети още...

Има ли хомеопатични лекарства за дископатия и радикулит?

Здравейте! Посетих сайта Ви, който е много интересен. Имам въпрос, на който предполагам можете да ми отговорите. Има ли хомеопатични лекарства за дископатия, радикулит и т.н.?

Прочети още...

Помагат ли хомеопатията и фитотерапията при вирусни инфекции?

Използването на хомеопатично лечение и прилагането на фитотерапия помага ли при вирусни инфекции?

Oтговор: Хомеопатичните лекарства сами по себе си не лекуват, а стимулират имунната система на организма, за да може той сам да се справи с проблемите си.

Прочети още...

Какво да правим при хронична кашлица?

Детето ми е на 5г., а от 2,5 г. с променлив успех лекуваме кашлица, която според лекарите е от гърлото. Дори преболедува от коклюш, въпреки задължителната ваксинация. Спря да кашля за около 3-4 месеца, но след това отново и отново...

Прочети още...

Какво бихте ме посъветвали да предприема при повишено нервно напрежение и проблеми със съня?

Аз съм мъж в активна възраст, работя много и работата ми е свързана с големи отговорности и стресови ситуации. Напоследък се изнервих много, не проявявам необходимата търпимост и толерантност към хората с които работя, стряскам се, постоянно съм в напрежение, имам проблеми със съня.

Прочети още...

Какво да правя при полиалергия?

Здравейте! Страдам от полиалергия вече 10 години. Нищо не ми помага. Алергичните изяви стават все повече и разнообразни. Наскоро ми диагностицираха и астма.

Прочети още...

Виж още

Запиши се за нашия бюлетин!

Научавай полезна здравна информация и бъди информиран първи за най-новите ни предложениия

  • Съглсен съм данните ми да бъдат запазени и използвани за получаване на бюлетин
  • Съгласен съм да получавам информация, свързана с дейността на медицинския център и на работещите в него медицински специалисти