Пон-Съб: 9:30 до 17:30

Новини

Хороскоп за месец октомври

Астрологична прогноза за м. октомври от Ивелина Рускова, астролог на МЦ ФИТОЛЕК.

За личен хороскоп, семеен, фирмен и др. можете да запишете час на тел. 02/962 48 22

За повече информация прочетете ТУК

Различните ХОРОСКОПИ и ЦЕНИ

За Овена месец октомври ще бъде изпъстрен с много и различни промени, бързи и резки емоции и настроения ще влитат в неговия живот, ще го наелектризират с нервно и бурно поведение, на моменти дори неконтролируемо. Ето защо твърде е възможно представителите на този знак да изнервят всички около себе си....

Финансовата и здравословната тема също ще бъдат застъпени и ще дадат своите отражения през месеца. Очаква се много нестабилно материално положение, даже затруднено... Внимавайте да не влезете в конфронтация с началниците си , и така да се дискредитирате на работното си място. Въздържайте се!

Възможно е да се обадят стари и хронични заболявания, които този месец да се обострят и да напомнят за себе си. Вземайте превантивни и профилактични мерки. Психо-емоционалното ви състояние ще е доста превъзбудено и ще бъдете в същото време много раними и чувствителни.

 

 

Телецът през октомври трябва да наблегне над партньорските си отношения, те ще бъдат на дневен ред. Там е възможно и да усетите трудни ситуации, ще трябва да си слагате спирачки, но и ще получавате много ограничения от отсрещната страна.

Възможно е отношенията и връзката ви да не се получават, както искате и очаквате. Възможно да усетите хладина и отръпване от партньора, което ще ви накара да преосмислите тази връзка.

Целите, плановете и мечтите ви ще претърпят коренен обрат, но по – скоро те не са реалистични за момента.

Ще ви се предостави възможност за много развлечения и големи покупки. Ще имате време и потенциал да си доставите удоволствия, само както вие си знаете и умеете. Задгранично пътуване или екскурзия ви очаква през октомври.

В работен план ще се занимавате с доста текущи дела, свързани най - вече с документация и нейното оформяне. Ще повишавате квалификацията си.

 

Близнаците през октомври ще наблегнат на семейството, ще се чувстват най – добре в дома си. Представителите на знака ще имат доста положителни емоции вкъщи, обзавеждане, подобряване и благоустрояване. Възможна е и поява на нов член в семейството.

Октомври е подходящ период за творчество, ще можете да изразите себе си, най- вече чрез писане. Ще имате повече време за себе си, за вашето развлечение - театри, кина, изложби. Насладете се спокойно на този период.

Трудности са възможни в професионалната сфера. Ще имате прекалено много ангажименти, и трудности в работния процес. Внимавайте да не пренасяте това ваше напрежение върху своето психо – емоционално състояние.

Резки и неочаквани ситуации са възможни сред приятели или в работния колектив. Изненади и промени очаквайте във вашите планове и цели.

 

Раците през октомври да очакват доста интензивни ситуации в семейството, цялото им внимание ще бъде съсредоточено именно там. Възможни са проблеми с партньора. При децата също са възможни проблеми, промени и трудности. На моменти по-чувствителните представители на зодията може да изпаднат в лошо настроение, възможни са депресивни или меланхолични моменти.

Положителни моменти може да почувствате в сферата с хората, с които най – често общувате и там да намерите верни приятели и да изживеете приятни емоции и нови запознанства.

Пътуванията ви ще бъдат доста чести, свързани с работа или с децата ви. При пътувания ще се чувствате най – комфортно и благоприятно. Те ще внесат много динамика и разнообразие в ежедневието ви.

 

 

 

 

Лъвът през октомври ще бъде насочен най – вече към общуване, обучения, запознанства и пътешествия. Месецът е благоприятен за делови и лични срещи, които ще имат положителен резултат, тъй като ще общувате и ще завързвате всякакви запознанства много леко. Напълно възможно е да срещнете и да изживеете нова любов, която да ви разтърси с нови и хубави емоции.

През периода може да започнете някакъв вид ремонтна дейност в дома си. Това крие много проблемни ситуации и води до решаването на важни задачи в семеен план.

Възможно е да направите непланувана голяма покупка, която не е обмислена предварително и може да наруши бюджета. Не вземайте и не давайте пари на заем, възможни са объркани и заплетени схеми.

 

 

 

Най – важно за вас, Деви, през месец октомври ще бъде пътуване, свързано евентуално с вашата работа, семинар, конференция, симпозиум, обучение. Там вие ще имате възможност да се изявите и да покажете своя потенциал. През този месец ще бъдете независими, инициативни и твърде самостоятелни. Ще се открои вашето Аз.

В същото време ежедневни пътувания на къси разстояния, ще ви бъдат трудни, свързани със закъснения или технически проблеми. Възможни са големи промени във вашето семейство, смяна на местоживеене или нов дом. Обсъждането и реализирането на тези теми ще донесат прекалено много напрежение.

Хронични, стари здравословни проблеми могат да ви напомнят за себе си. Обърнете внимание на здравето си и вземете превантивни мерки.

 

 

 

Везните през октомври ще имат голяма активност и октомври е особено подходящ за нови идеи, проекти и мечти, там те ще вложат своите потенциали, своята увереност и воля. Това ще им даде възможност да действат, да рискуват и да се сдобият с очакваните и желаните промени.

В определени периоди от месеца, Везните ще имат нужда да се уединят и да останат сами със себе си, на моменти ще има спад в настроението. Това може да бъде свързано с проблеми с родители , неуредици в дома и др.

През октомври представителите на зодията могат да очакват и много бързи обрати и ситуации, особено на работното място. Ваши лични и бизнес партньори могат да внесат много напрежение, избухвания и дори агресия. Бъдете внимателни в общуването и се въздържайте.

Възможни са ограничения във финансовата сфера, ще изпитате недостиг на парични средства, от неправилен разчет или от непредвидени разходи.

 

Възможно е Скорпионите през месец октомври да почувстват лек спад на физически сили, умора, натовареност, рязко понижаване на жизнените сили, голям емоционален дисбаланс и застой.

Финансите ви през месеца ще бъдат доста стабилни, дори може да очаквате рязко покачване на доходите, което ще бъде свързано с ваши успехи или реализация на важни проекти и задачи в професионалната сфера.

В семейните отношения е възможно да се сблъскате с интриги, заблуди, объркани и неясни периоди, в които да се почувствате измамени и подведени от близките си.

Но ако все още не сте обвързан и не сте изпитали или изживели силна и голяма любов, любовта ви дебне пред вратата... А може и човекът до вас да се реши на важна стъпка и да поиска да узаконите своите отношения.

Целият месец октомври ще бъде съсредоточен най–вече около и с вашите приятели, или колектива, в който се намирате. Във връзка с предстоящи цели и задачи очаквайте успехи, голямо удовлетворение и резултатност.

 

През октомври представителите на зодия Стрелец могат да очакват големи резултати, развитие, нови перспективи, но и голям обем работа. Имено там ще имат възможност да докажат, да покажат възможностите си и да получат необходимото признание.

Съществува голяма вероятност за пътуване в чужбина, пътешествия на кратки или дълги разстояния. Там ще ви се даде възможност за реализация за личностно и духовно развитие.

През този месец няма да имате достатъчно време и възможност за повече развлечения и творческа дейност. Възможна е и друга трудна и променлива обстановка, към която ще ви се наложи да адаптирате.

Възможен е спад на жизнени сили и енергия и поява на здравословен проблем, както от физическо така и от психо-емоционално естество.

През октомври Козирозите ще се радват на бързи успехи и голям възход в професионално естество. Ще ви се наложи да пътувате доста често, възможни са непредвидени и непланувани пътувания.

В дома си ще трябва да свиквате и да се адаптирате към нови условия и промени, които са настъпили. Възможни са проблеми в отношенията с децата.

В любовните отношения Козирогът ще бъде доста объркан и ненаясно със себе си. Възможно е да има недоразумения, конфликти и трудности.

Финансовата сфера през октомври ще бъде много значима и важна. Възможно е да ви се наложи да боравите с крупни суми или да използвате чужди средства – заеми и кредити за постигане на своите цели и желания. Октомври е благоприятен период за различни финансови операции.

 

 

 

 

 

 

 

Водолеите през октомври ще бъдат подвластни на много и различни емоции. Възможно е на моменти да загубите „почва под краката си", да не знаете какво става, какво искате и накъде да вървите...

Всичко това произтича от неясната ви позиция в личните и бизнес партньорствата ви.

Октомври предполага много добри възможности за реализация и благоприятни контакти, от които ще имате нужда и полза и в бъдеще. Ще ви се предостави възможност да получите достижения, популярност и успехи на високо ниво – сред началниците ви например.

Трудности може да има във връзка със задгранично пътуване или командировка, където нещата няма да протекат така гладко както сте предполагали.

Във финансовата сфера октомври ще бъде един доста обещаваш период , ще можете да направите много изгодни инвестиции, покупки и да спечелите от рискови операции и дейности. Успешен период за рискови мероприятия, свързани с бизнес.

През октомври представителите на зодия Рибите е възможно да изпаднат в сложно положение и да бъдат склонни към самоизолация. Възможно е плановете ви да претърпят големи промени, най – вече застой, почти до границата на срив...

Други неблагоприятно моменти през месеца могат да се очакват с близкото обкръжение – роднини, близки приятели или ако водите съдебни дела , ако трябва да се явявате на изпити, свързано с вашето образование и др. Именно в тези ситуации се очакват най – големите спънки и препятствия.

Партньорските ви отношения ще бъдат на дневен ред през периода, там ще има голямо раздвижване и динамика, но като цяло ситуацията е твърде неясна и хаотична. Възможно е да е назрял момента за обсъждане на важни и болезнени въпроси и намирането на техните решения.

Финансовите ви дела, въпроси и проекти могат да се окажат изгодни за вас и да получите впечатляващи резултати и неочаквани парични постъпления.

Последни новини

Какво казват пациентите за нас


Много сме доволни от д-р Иванов! Благодарим за вниманието и доброто отношение към нас! Карина Велибашева и мама Петя :)
Карина Велибашева

До 1 г. на сина ми Никола бяха поставени най-различни диагнози - алергия към белтъка на краве мляко, атопичен дерматит и др.. След започване на хомеопатичното лечение, кожата на детето се изчисти, то не повръща и вече не спазваме никаква диета.
Рафаела Жекова

Със сина ми идваме при д-р Иванов от 5 години. Пред антибиотиците, инжекцийте и "Вентолин" за алергия и астма избрахме хомеопатичните препарати и опита на д-р Мариян Ианов в комбинирането им. Благодарна съм за знанията, които е придобил и които с такава лекота прилага. Нека Господ да му дава здраве, дълъг живот и нови...
Ани, Ангел и Александър Томови

В лицето на д-р Русева срещнах ЧОВЕКА!!! И ДОКТОРА!!! Благодаря Ви от сърце!!! 16.08.2014 г гр. Тервел    
Mариана Костадинова

Повече от половин година посещавам медицинския център и съм много доволна. Всички тук са много внимателни и са големи специалисти. Бях много зле с нервната система, имах такива симптоми и нервни кризи, който ме караха да мисля, че всеки момент ще умра. Бях отчаяна и изпаднала в депресия. Благодарение на д-р Мариян Иванов всичко...
Боряна Цветкова - София

Дъщеря ми Симона е на 5 г. и половина. Преди да дойдем при д-р Мариян  Иванов тя боледуваше по два пъти всеки месец и много често се налагаше да пие антибиотици. Откакто се лекуваме  с хомеопатия тя разреди боледуванията и вече се разболява един до два пъти в годишно. БЛАГОДАРЯ!!!
Светла Иванова

"Има някакъв нов начин на лечение"- каза моята позната преди 16 години когато на разходка в парка споделих с нея,че синът ми (тогава 7 годишен) има диагноза бронхиална астма. Двамата със съпруга ми вече от 3-4 години живеехме с мисълта за това състояние на детето ни и се въртяхме в омагьосания кръг на астматичните пристъпи и...
Стефи Чоева

  Огромни благодарности и поклон пред д-р Гурянова! В пълния смисъл на думата тя спаси моята дъщеря Гергана. Загрижеността, професионализмът с точно поставената диагнозата помогнаха на дъщеря ми. Сърдечно БЛАГОДАРЯ!!! Албена Христова, майка на Гергана Тонева 26.04.2014 г  
Албена Христова

Много съм доволен от професионализма и качеството на обслужване, на които станах свидетел в хомеопатичен център "Фитолек".
Иван Кръстев

За мен д-р Иванов е образец за лекар! С познанията и вниманието което получава всеки негов пациент. Винаги съм разбирала "личен лекар", като израз да означава лекар, които може да подържа тялото и духът ти здрави, това за мен е мерило за добър лекар. Д-р Иванов благодаря че те има и ми даваш толкова вяра, че нещата могат да бъдат...
В. Георгиева - София

  Здравейте Д-р Иванов, Все се каня да напиша мейл, с който да Ви благодаря и все не намирах време до днес, за което съжалявам. Бих искала да благодаря от името на цялото ми семейство за грижите и вниманието, с което дарявахте майка ми–Милка Трайкова - Петрова, която живя 7 години и се бори с онкологично заболяване. Искам да...
Евелина

За мен , д-р Надежда Гурянова е рядко срещан специалист в България. Тя има прекрасна медицинска подготовка, успоредно с това  е и перфектен хомеопат.Непрекъснато се усъвършенства, посещавайки различни курсове и семинари. Всичко това й помага да се справя и с най-заплетените случаи в своята практика. Отзивчивостта й е...
Цвете Стоянова, гр. София

„Посещавам МЦ „Фитолек" от 2006 г. Обърнах се за помощ към д-р Мариян Иванов, тъй като дъщеря ни, която тогава беше на 1 година и половина, боледуваше често и за съжаление обикновените вирусни инфекции се развиваха бързо в бактериални и се налагаше антибиотично лечение. Благодарение на грижите на д-р Иванов тя започна да...
Катя Казанджиева

Благодарим на д-р Мариян Иванов за доброто отношение и отличните познания в  областите с които се занимава и за доброто което прави на хората, търсещи помощ! С най-искрени благодарности и поздравления!
сем. Добреви

Синът ми бе с поставена диагноза бронхиална астма от 3 годишната си възраст. Посещаваме д-р Мариян Иванов от 4 г.. През всичките тези години детето разреди епизодите на кашлица и задух, няма нощни пристъпи и много рядко боледува. Мога да кажа, че е напълно оздравял. Благодаря!!!
Моника Павлова
Прочети всички

Нашите партньори

Запиши се за нашия бюлетин!

Научавай полезна здравна информация и бъди информиран първи за най-новите ни предложениия

  • Съглсен съм данните ми да бъдат запазени и използвани за получаване на бюлетин
  • Съгласен съм да получавам информация, свързана с дейността на медицинския център и на работещите в него медицински специалисти