медицински хомеопатичен център


Повече от половин година посещавам медицинския център и съм много доволна....
Боряна Цветкова - София

Въпроси и отговори

Появиха ми се хемороиди. Какво да правя?

Здравейте! Искам да Ви помоля за съвет относно следния проблем: от известно време ми се появиха хемороиди. Не кървят, но след изхождане стават изключително болезнени и единствено аулин успокоява болката.

Предписаха ми и мехлем за мазане, но определено не мисля, че той ме облекчава. Въпреки това продължавам да го използвам. Бихте ли ме посъветвали какво друго мога да предприема и дали вашият „Вено-артериален Фитолек” би могъл да облекчи състоянието ми?

 

„Вено-артериален Фитолек” е продукт, който повишава тонуса и еластичността на кръвоносните съдове, и укрепва съдовите стени. Освен това има изразено положително въздействие при възпалителни състояния като стимулира по-бързата регенерация на наранените кръвоносни съдове. Уместно е приемът на „Вено-артериален  Фитолек” да се комбинира с подходяща диета, богата на фибри и консумация на голямо количество течности. Могат да се правят и седящи вани с лайка, смрадлика или отвора от дъбови кори. Много добро действие при хемороиди, които болят, но рядко кървят, упражнява приемането 2 – 3 пъти дневно на по 5 гранули от хомеопатичния медикамент Ескулус, в разреждане 5 СН. От полза ще бъди и неколкократното дневно втриване в областта на хемороидите на мехлем Хемовазин. Той съчетава благотворния ефект върху съдовата стена на прополиса с този на екстракта от плодове от див кестен.

 x 
Количката е празна

za-imuniteta

za-alergiite

institut-na-norbekov

home yoga