медицински хомеопатичен център


За мен д-р Иванов е образец за лекар! С познанията и вниманието което...
В. Георгиева - София

Условия за ползване

Настоящият уеб сайт е обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права (ЗАвтПСП). Съдържанието е защитено с Google Authority.

Позволено е използването на този сайт и на съдържанието в него за лични, нетърговски цели. МЦ "Фитолек " ЕООД си запазва правото да редактира страниците си и да прекратява достъпа до тях по всяко време.
Phytolek.com съдържа връзки към сайтове в Интернет, които са притежание или се оперират от трети страни. При свързването си с такъв сайт, Вие трябва да приемете неговите изисквания за ползване, както условието, че МЦ " Фитолек " ЕООД няма контрол върху съдържанието на този сайт и не може да поеме отговорност за материали, създадени или публикувани от такива сайтове на трети страни.

Споменатите в сайта имена на продукти или компании могат да са търговски марки или търговски имена, притежавани от съответните им собственици. Използването или право за ползване на която и да е марка, без предварителното съгласие на МЦ "Фитолек " ЕООД или на третата страна собственик на съответната марка не е допустимо.

С цел диагностициране на проблеми на уеб сървъра и подобряване обслужването на посетителите на уеб сайта www.phytolek.com е възможно събирането на информация за потребителя от вида: тип на операционната система, IP адрес, тип на браузъра и друга техническа информация. Този сайт не използва "cookies". Когато се събира лична информация от посетителя на сайта, това става чрез съгласието на посетителя на страниците на www.phytolek.com и служи за маркетингови или рекламни цели на МЦ "Фитолек " ЕООД. Тази информация не се предоставя на трети лица без изричното съгласие на посетителя на страниците на www.phytolek.com.

Медицински център "Фитолек" чрез своя сайт www.phytolek.com предоставя здравна информация на своите настоящи и потенциални пациенти. С тази информация специалистите от "Фитолек" не подтикват към самостоятелно поставяне на диагноза и самолечение и следователно не носят отговорност за такова. При наличие на каквито и да било здравословни проблеми или неразположения препоръчваме да потърсите професионален лекарски съвет.
Ако желаете периодично да получавате здравна информация и информация за текущи промоции в МЦ "Фитолек" станете наши електронни абонати.

 x 
Количката е празна

za-imuniteta

za-alergiite

institut-na-norbekov

home yoga