медицински хомеопатичен център


Със сина ми идваме при д-р Иванов от 5 години. Пред антибиотиците, инжекцийте...
Ани, Ангел и Александър Томови

Новини

ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В МЦ „ФИТОЛЕК“

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В МЦ „ФИТОЛЕК“
Ще бъдем благодарни, ако споделите това съобщение, за да може така то да достигне до повече хора и повече хора да могат да се запознаят с възможностите на този безвреден и в същото време високо ефективен метод за стимулиране на собствения оздравителен потенциал на организма!
- Какво представлява хомеопатията като лечебен метод?
- Могат ли да настъпят странични ефекти при прием на хомеопатични лекарства и дали са възможни токсични или алергични реакции?
- Какви заболявания могат да бъдат повлияни благоприятно с хомеопатия и в кои случаи хомеопатията може да бъде използвана като съпътстващ метод на лечение?
- Какво представляват хомеопатичните лекарства, как се приготвят и съхраняват, има ли особености при техния прием, особено що се касае до децата?
- Подходящи ли са при остро възникнало заболяване и колко бързо действат? А какво можем да постигнем с хомеопатия при хронични или появяващи се отново и отново страдания?
- Можем ли с помощта на хомеопатия да намалим страничните ефекти на антибиотиците, на ваксините, на кортикопрепаратите, на химиотерапевтиците при ракови заболявания и на други нехомеопатични лекарства?
- Как биха могли с хомеопатия да се облекчат бременността, раждането и послеродовият период и как по – нататък с хомеопатия могат да се подпомогнат растежът и развитието на детето?
- Могат ли с хомеопатия да бъдат повлияни заболявания, свързани с алергия, с автоимунни заболявания и/или с понижен имунитет?
- Как с хомеопатия да балансираме нервните процеси и да повлияем състояния и заболявания, провокирани от стрес, притеснения, тревожност, ужас, чувство за самота, ревност, загуба на близък човек, голямо разочарование, неизказани отрицателни емоции и т.н.
- Какво означават цифрите върху хомеопатичните флакончета и доколко ефектът на съответното хомеопатично лекарство зависи от тези цифри?
- Има ли отношение начинът на мислене към ефекта от хомеопатичното лечение?
- Кои частни здравни фондове изплащат хомеопатичното лечение и хомеопатичните прегледи при нас и каква е процедурата за това?
На тези и много други въпроси, в приятна, спокойна и уютна обстановка, ще имаме удоволствието да отговорим по време на инициативата „Дни на отворените врати“ в МЦ „Фитолек“. Ако проявявате интерес към хомеопатията като метод за лечение и профилактика и имате въпроси, свързани с нея, можете да ни посетите на 24.03.2018 г, събота, след предварително записване на телефон 02/9624822. В рамките на 30 минути Вие безплатно ще получите уникалната възможност да беседвате по темата с д-р Райна Жейнова, лекар – специалист, който има богат опит в лечението с хомеопатични лекарства и е носител на награда, учредена от Българската медицинска хомеопатична организация (най – голямата съсловна хомеопатична организация в България) за добра хомеопатична практика за 2009 г.,
Ще Ви очакваме, за да обсъдим възможностите за Вашето и/или на Вашите деца и близки хомеопатично лечение или профилактика!

 x 
Количката е празна

za-imuniteta

za-alergiite

institut-na-norbekov

home yoga