медицински хомеопатичен център


За мен , д-р Надежда Гурянова е рядко срещан специалист в България. Тя има...
Цвете Стоянова, гр. София

Новини

ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ с 3D БИОРЕЗОНАНСЕН СКЕНЕР /LSN/

   NLS scener  В забързаното си ежедневие, когато нямаме  сериозно притесняващи ни здравословни проблеми, по-често сме склонни да изчакаме те да отзвучат спонтанно, отколкото да потърсим лекарска помощ.  Така,пренебрегвайки ги във времето, можем да се изправим пред сериозни трудности те да бъдат лекувани успешно. Всеки иска да бъде здрав,но   едва когато се разболее, осъзнава че е трябвало да полага грижи за това.
     В медицински център"Фитолек"се извършват прегледи с иновативна медицинска апаратура , която обединява диагностичните възможности на компютърната томография,ядреномагнитния резонанс и ултразвуковото изследване. С нея, за кратко време, без вредни за здравето ни лъчения и въздействия, се извършва експресен, безболезнен и неинвазивен преглед на целия ни организъм до ниво клетка.

   Заболяванията  се откриват с точност до 96 %,включително и тези в ранен стадий, от 3 до5 години преди  клиничната им изява.Определят се местонахождението им, стадия и хода на развитие.Посочват се причинителите / бактерии,вируси, гъбички, алергени,паразити и др./ и най подходящите за лечение медикаменти. Откриват се така наречените „скрити заболявания”, за които и не подозираме, в това число туморни.

Изследват се на момента кръвни и биохимични показатели. Определя се въздействието върху организма на медикаменти,хомеопатични препарати и хранителни добавки и поносимостта към тях.

Чрез 3D биорезонансния скенер може да се упражнява и терапевтично въздействие върху поразените структури и да се стимулират възстановителните процеси при множество остри и хронични заболявания.

Повече информация потърсете в рубриката.“Лечение и процедури; Диагностика и лечение с 3D биорезонансен скенер“ /LSN/.

 x 
Количката е празна

za-imuniteta

za-alergiite

institut-na-norbekov

home yoga