медицински хомеопатичен център


За мен , д-р Надежда Гурянова е рядко срещан специалист в България. Тя има...
Цвете Стоянова, гр. София

Новини

Не отлагайте здравето за утре!

22548864 1453965487990803 6220580330484907228 oЛятото и летните отпуски отминаха, а вие все още отлагате грижата за здравето си. Чели сте много, знаете, че е важно да се грижите за себе си и сигурно сте планирали да започнете от следващия понеделник, от ноември, от следващата година или...И така попадате в клопката на закона за отслабващото намерение, който гласи, че колкото повече отлагате началото на нещо ново, толкова повече намалява вероятността новото да се случи…
…Междувременно се задълбочават проблемите, свързани с нервите и стреса, с кръвното налягане и кръвообращението, с яйчниците, простата или щитовидната жлеза, с имунната защита, с болките в кръста, гърба или шията, с храносмилането, с наднормените килограми и т.н. и т.н. Посягате към препоръчани от лекаря или фармацевта лекарства, които не решават проблема, а го задълбочават, защото само потискат вика за помощ от страна на вашия организъм, а дисбалансът в тялото ви се развива (да не говорим за страничните ефекти на съвременната химия…).
Не отлагайте повече грижата за здравето си. То трябва да е №1 сред приоритетите ви, защото от него зависи всичко останало и без него вкусът на живота не е същият. Елате да практикуваме заедно йога, съчетана с пилатес, тибетски упражнения, Дао практики и други източни техники, за постигане на максимален положителен ефект върху физическото и душевно здраве.

Всеки понеделник и сряда от 19 часа и всеки вторник от 08 часа ви очаквам в Ориндж Фитнес, гр.София, бул.Черни връх 100, Парадайз център (МОЛ Парадайз), ет.3 (последен етаж), телефон за информация: 02 4766 666, 0889 66 44 10
“Един грам практика струва повече от тонове теория" Свами Шивананда

Бъдете по – силни от своите оправдания и направете първата крачка…

д-р Мариян Иванов, специалист по вътрешни болести, холистичен терапевт, инструктор по йога, сертифициран към международната организация Yoga Alliance International (повече информация можете да намерите на страниците на (www.phytolek.com)
 

 x 
Количката е празна

za-imuniteta

za-alergiite

institut-na-norbekov

home yoga