медицински хомеопатичен център


Благодарим на д-р Мариян Иванов за доброто отношение и отличните познания...
сем. Добреви

Новини

Заменете антибиотиците с чесън и мед

Малко информация в аванс преди йога ритрийта от 24-ти до 26-ти ноември в Чифлика Гранд Хотел Ризорт и Спа, където ще се спра много по - подробно на различни природосъобразни методи и средства за стимулиране на имунната защита на организма. Тя ни е необходима както за неутрализиране на вирусите, бактериите и гъбичките, така и за унищожаване на раковите клетки, образуващи се ежедневно във всеки от нас,..

not raw honey to children

Стресът от училище понижава имунитета, повече страдат децата, които са по-привързани към родителите си, казва д-р Мариян Иванов

 

Вместо да чакат поредното разболяване, родителите могат да вземат предварителни мерки, съветва специалистът. В това отношение може да помогне и своеобразната ароматерапия с ... чесън. Две-три скилидки от него се счукват или намачкват и това е за предпочитане пред рязането, защото в този случай се разрушават повече от клетките му и се отделят във въздуха по-лесно изключително важни за имунната система вещества. След това поставете скилидките в купичка до леглото на малчугана. Не е много приятно, но е много полезно, казва д-р Иванов. Ако острата миризма дразни детето, оставете го първо да заспи и след това го оставете в стаята. В продължение на 3-4 часа чесънът ще отделя летливи вещества с директен противомикробен ефект. Подобна миризлива терапия е особено препоръчителна, когато детето вече е атакувано от вирусната инфекция. Ефектът й се дължи най-вече на факта, че чесънът е едно от най-богатите на фитонциди растения, а това го прави незаменим унищожител на болестотворните микроорганизми.

 

Прочети още....

 

 x 
Количката е празна

za-imuniteta

za-alergiite

institut-na-norbekov

home yoga