медицински хомеопатичен център


  Огромни благодарности и поклон пред д-р Гурянова! В пълния смисъл на...
Албена Христова

Новини

КОИ БИЛКОВИ КОМБИНАЦИИ ПОМАГАТ ПРИ ГРИП И ДИХАТЕЛНИ ИНФЕКЦИИ


imunoЗа да се подготвим за предстоящия есенно – зимен сезон, когато боледуваме по – често от дихателни инфекции, трябва най – напред да се погрижим за стимулиране на имунната ни защита. За това спомага чаят ИМУНО ФИТОЛЕК, представляващ комбинация от котешки нокът (саменто), ехинацея, жен-шен, бъз, лимонова трева, сладък корен, канела, цикория и папая. Билките, влизащи в състава на чая ИМУНО ФИТОЛЕК взаимно потенцират своя ефект, когато се касае за стимулиране на имунната и антиоксидантната защита на организма и за увеличаване на жизнения тонус. Това прави чая ИМУНО ФИТОЛЕК особено подходящ за:

  • профилактика и лечение на всякакви вирусни и бактериални инфекции;
  • хора, преживели тежки операции;
  • хора с  хронични заболявания, водещи до отслабване на имунната защита;
  • хора, подложени на силен стрес, който влияе негативно както на имунитета, така и на жизнения тонус;
  • профилактика и лечение на заболявания, провокирани от оксидативен стрес в организма (възпаления от различно естество, атеросклероза, преждевременно остаряване и др.).

faringo 200x150При болки в гърлото и/или проблеми с гласа (пресипване, дрезгав глас, спадане на гласа), провокирани от инфекциозно възпалениее препоръчително използването на чай ФАРИНГО ФИТОЛЕК. Съдържащите се в него кора от червен бряст, мента, канела, лайка, корени от сладник, салвия и корени от медицинска ружа са богати на вещества, които упражняват мощен противовъзпалителен, болкоуспокояващ и директен противомикробен ефект. Едновременно с това те облекчават кашлицата и чувството за дразнене и дискомфорт в гърлото. При възпалено гърло са препоръчителни и гаргари с чая ФАРИНГО ФИТОЛЕК.

bronho54При дихателна инфекция кашлицата е основно оплакване. Обикновено тя е придружена от хрема, болки при преглъщане, общо неразположение, повишена температура и др.. Подходящ за пиене в тези случаи е чаят БРОНХО ФИТОЛЕК. Благодарение на съдържащите си в негомащерка, салвия, риган, медицинска ружа, евкалипт, бъз, и сладник този чай оказва силен противовъзпалителен и антисептичен ефект,втечнява бронхиалните секрети и подпомага отхрачването им с последващо облекчаване на кашлицата и на свързания с нея дискомфорт..

echinacea 1 1При дихателни инфекции и грип, придружени от висока температура, е подходящо да пием чай ЕХИНАЦЕЯ ПЛЮС ФИТОЛЕК. Съдържащите се в него ехинацея, лайка, липа, бъз, шипка и джинджифил стимулират имунната и антиоксидантната защита на организма, действат противовъзпалително и антисептично и допринасят за нормализиране на високата температура.

 

 Важно! Гореспоменатите чайове от серията ФИТОЛЕК са подходящи за пиене и от деца и бременни жени и могат да се комбинират както помежду си, така и с всякакви други медикаменти и хранителни добавки.

Много от чайове от серията ФИТОЛЕК могат да бъдат закупени в магазините на веригите Фантастико, Метро, Била, 345, ДМ, Хит, Дар и др.

Всички чайове от серията ФИТОЛЕК могат да бъдат закупени от онлайн магазина на www.phytolek.comи в аптечната мрежа, а ако ги няма в наличност, фармацевтът може да ги поръча от националните дистрибутори за медикаменти и хранителни добавки СТИНГ АД и ФЬОНИКС.


Д-р Даринка Русева
, д-р Мариян Иванов, Медицински Център ФИТОЛЕК

 x 
Количката е празна

za-imuniteta

za-alergiite

institut-na-norbekov

home yoga