медицински хомеопатичен център


  Огромни благодарности и поклон пред д-р Гурянова! В пълния смисъл на...
Албена Христова

Новини

Уикенд на естественото здраве

20525302 1995945377309142 5994912787827111226 n

След активната почивка в Гърция в края на септември, която ще бъде съпътствана от йога практики, методи и средства за справяне със стреса, идва ред на йога практики, методи и средства за стимулиране на имунната защита...

Публично
· Организирано от HomeYoga.bg и 2 други
pin
Chiflika Grande Hotel Resort & Spa
Selo Chiflik, 5600 Chiflik, Lovech, Bulgaria

И ти ли не харесваш антибиотиците и излишното взимане на лекарства? И ти ли вярваш, че има друг, по-добър начин да се грижиш за здравето си? А искаш ли да научиш методи за стимулиране на естествения си оздравителен потенциал? Ако твоите отговори са „ДА“, каним те на 5-звезден уикенд с йога, спа и беседи по холистична медицина!Преди началото на зимата и грипния сезон, добра идея е да се погрижиш за имунитета си. По време на предстоящия уикенд ще научиш как с подходящ начин на хранене, мислене, двигателен режим и природни средства можеш да повишиш имунната си защита, за да се справяш с причинителите на инфекции и болести. Ще получиш практически съвети как да активираш естествените защитни сили на организма (както за възрастни, така и за деца) чрез:
• използване на определни храни
• билкови чайове
• пчелни продукти
• хомеопатични медикаменти
• йога и медитация
• други техники от Изтока
• работа с вътрешните нагласи
• спа процедури

Какво включва програмата:
• 2 беседи с практическа насоченост, посветени на имунната защита
• 3 йога практики
• Водена медитация
• Много свободно време за спа и релакс

Всички участници в уикенда ще получат подарък - книгата „Как да засилим имунитета си“ от д-р Мариян Иванов и д-р Иван Енев (изд. Жануа 98).

Кога: 24-26 ноември 2017

Къде: Chiflika Grande Hotel Resort & Spa, www.chiflikaresort.com

ПАКЕТНА ЦЕНА ЗА УИКЕНДА:
• до 15 октомври – 240 лв.
• от 16 октомври – 270 лв.
Цените важат при настаняване в споделена двойна стая.
Пакетът включва 2 нощувки + закуска и вечеря, всички беседи и практики, ползване на спа център.
Доплащане за единично настаняване - 80 лв.

Твоето място в групата се счита за запазено след заплащане на капаро 140 лв. Датата на заплащане на капарото се счита за дата на записване!

Доплащането на остатъка от сумата се прави на място, по време на уикенда, при Мими Дончева.

ЗА ЗАПИСВАНЕ: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., 0898 42 22 72

ВОДЕЩИ:

Мими Дончева е сертифициран йога инструктор, астролог и основател на HomeYoga.bg. Практикува йога от 2005 г. и е завършила преподавателски курсове по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Астрология е изучавала към Съюз на астролозите „И. Станчев“ и в момента е член на съюза. В допълнение, Мими е преминала редица семинари в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които обучения по приложна психология и философия, посвещения в Рейки и Акашови записи, курс по ведическо хранене и др. Понастоящем, тя се обучава за психотерапевт с юнгианска ориентация към БОАП "К. Г. Юнг". И е редовен автор в списание "Йога за всички."

Д-р Мариян Иванов е основател и собственик на Медицински Център "Фитолек" – София. Водещ специалист в областта на холистичната и интегративна медицина. Магистър по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Преподавател към Европейска школа по клинична хомеопатия и асоцииран преподавател към катедра Фармакология и Токсикология, Медицински Университет – София. Специалист по вътрешни болести. Автор на формули на хранителни добавки, одобрени и произвеждани за България във Франция (за повече информация вижте http://www.phytolek.com/). Създател на формули на чайове с лечебна насоченост, произвеждани от Българска чаена компания. Автор на много книги и на стотици статии и публикации в научно–популярни и специализирани издания. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков. Д-р Иванов е международно сертифициран йога инструктор по системата на Yoga Alliance и води курсове по Терапевтична йога, които включват елементи от Дао, тибетски упражнения, ставна гимнастика, пилатес, визуализация, автосугестия и др., за да се отговори в максимална степен на нуждите на съвременния човек.

ПРОГРАМА:

24 ноември (петък)
14:00 – 17:30 – Настаняване, време за почивка и спа
18:00 – 19:30 – Класическа йога с Мими Дончева
19:30 – 21:00 – Вечеря
21:00 – 21:30 – Водена медитация с Мими Дончева

25 ноември (събота)
8:00 – 9:30 – Терапевтична йога с д-р Мариян Иванов
9:30 – 10:30 – Закуска
10:30 – 12:00 – Беседа с д-р Мариян Иванов: Как да повишим имунитета си с подходящ начин на живот, хранене и мислене
12:00 – 19:30 – Свободно време за спа и релакс
След 19:00 – Вечеря, време за разговори

26 ноември (неделя)
8:00 – 9:30 – Утринна йога с Мими Дончева
9:30 – 10:30 – Закуска
10:30 – 12:00 – Беседа с д-р Мариян Иванов: Хомеопатия, лечебни растения, източна медицина и йога – ефикасни средства за профилактика и лечение на инфекции и ракови заболявания
12:00 – Освобождаване на стаите

Прочети още.....

 x 
Количката е празна

za-imuniteta

za-alergiite

institut-na-norbekov

home yoga