медицински хомеопатичен център


За мен д-р Иванов е образец за лекар! С познанията и вниманието което...
В. Георгиева - София

Габриела Вълчева - София

Едно голямо благодаря на д-р Угринова!

Невероятно положитело отношение с което ни зарежда всеки път!

27.06.2013

Карина Велибашева

Много сме доволни от д-р Иванов! Благодарим за вниманието и доброто отношение към нас!

Карина Велибашева и мама Петя :)

Соня Димитрова

С благодарност на д-р Угринова, за търпението с което помага на хората, за увереноста която ми върна, усмивките и любовта на хората, който обичам! Да сте жива и здрава, все тата ведра и усмихната! Излекувахте невродермита ми.

Йорданка Огнянова - София

Благодаря, на д-р Угринова за изключителното търпение и внимание!

Благодаря, за лъчезарната и усмивка, която лекува в едно с хомеопатичните препарати! Бъдере здрава и винаги усмихната! Добре, че Ви има!

Дано МЦ "Фитолек" продължи дейноста си още по-успешно!

10.06.2014 г

Албена Христова

 

Огромни благодарности и поклон пред д-р Гурянова!

В пълния смисъл на думата тя спаси моята дъщеря Гергана.

Загрижеността, професионализмът с точно поставената диагнозата помогнаха на дъщеря ми.

Сърдечно БЛАГОДАРЯ!!!

Албена Христова, майка на Гергана Тонева

26.04.2014 г

 

Mариана Костадинова

В лицето на д-р Русева срещнах ЧОВЕКА!!! И ДОКТОРА!!!

Благодаря Ви от сърце!!!

16.08.2014 г

гр. Тервел

 

 

София Делчева

Огромни благодарности на д-р Угринова! Изключително вежлива! Винаги сме получавали съдействие аз и цялото ми семейство, в нужните моменти. Повече от две години се консултираме с д-р Угринова и сме безкрайно доволни! Децата са ни здрави и нямаме почти никакви проблеми откакто посещаваме МЦ Фитолек.

Благодаря Ви!!!

Евелина

 

Здравейте Д-р Иванов,

Все се каня да напиша мейл, с който да Ви благодаря и все не намирах време до днес, за което съжалявам. Бих искала да благодаря от името на цялото ми семейство за грижите и вниманието, с което дарявахте майка ми–Милка Трайкова - Петрова, която живя 7 години и се бори с онкологично заболяване. Искам да споделя с всичките ви онко-болни пациенти, че благодарение на Вас, мама преживяваше тежките химиотерапии и се чувстваше прекрасно в периодите на ремисия. Вие бяхте освен неин лекар и неин приятел, човек, на когото тя се довери и на когото вярваше.

Аз, като ваша пациентка, родих за няколко минутки, без каквито и да е усложнения, спокойна и уверена.

Благодаря Ви на Вас и целия екип и се надявам да имате много доволни, усмихнати и здрави пациенти:-)))))

Поздрави и до скоро!

06.02.2014 г

 

сем. Магаранови, гр. Белово

 

Благодаря на д-р Угринова за грижите, които положи за дъщеря ми Десислава.

Преди да дойдем в МЦ „Фитолек“ бях загубила всякаква надежда, че детето ми може да бъде излекувано.

Надеждата, усмивката, радостта ни ги върна д-р Угринова!!!

Благодаря Ви!!!

С обич! Сем. Магаранови

12.09.2013 г

Гр. Белово

 

Цвете Стоянова, гр. София

За мен , д-р Надежда Гурянова е рядко срещан специалист в България. Тя има прекрасна медицинска подготовка, успоредно с това  е и перфектен хомеопат.Непрекъснато се усъвършенства, посещавайки различни курсове и семинари. Всичко това й помага да се справя и с най-заплетените случаи в своята практика. Отзивчивостта й е пословична. Когато сте неин пациент, получавате 24-часова медицинска консултация. 

Благодаря на д-р Гурянова, за всичко, което е направила досега за мен и семейството ми!
 
С уважение: Цвете Стоянова
 
 

Наталия и Ивайла, гр. София

Благодарности на д-р Угринова за голямата помощ и всеотдайната грижа, положена за Ивайла. Още не мога да проумея как, след два месеца антибиотично лечение, успя да я заздрави само за 3 дни! Благодаря за милото отношение! Благодаря на екипа на МЦ Фитолек! Препоръчвам Ви на всичките си познати. Бъдете все така усмихнати и любезни!!! С огромна благодарност!

 

Милена Димитрова, гр. София

Изказвам голямата си благодарност на д-р Угринова от МЦ "Фитолек". Нейния професионализъм и добронамереност се излекувах от няколко доброкачествени образувания в млечните жлези и миомен възел в матката. Нейната подкрепа е безценна за мен при отглеждането на двете ми деца. Бъдете здрава и щастлива д-р Угринова. Специални благодарности на целият ви екип!

28.08.2013 г

гр. София

Надежда Стойлкова - София

Благодарение на грижите и отношението на д-р Угринова, животът отново може да е прекрасен! Благодаря на целия екип на Фитолек, който винаги ме кара да се чувствам специална и важна.

Благодаря, че Ви има!

05.07.2013 г

Христина Кърджиева - София

Изключително съм доволна от д-р Угринова и МЦ Фитолек.

Хомеопатията е бъдещето. Нямам никакви забележки. Бъдете все така позитивни, вдъхващи вяра, всеотдайни и грижовни.

27.06 2013 г

Боряна Цветкова - София

Повече от половин година посещавам медицинския център и съм много доволна. Всички тук са много внимателни и са големи специалисти. Бях много зле с нервната система, имах такива симптоми и нервни кризи, който ме караха да мисля, че всеки момент ще умра. Бях отчаяна и изпаднала в депресия. Благодарение на д-р Мариян Иванов всичко това отшумя и остана в миналото. Сега успешно се справяме и с неговото лечение на щитовидната ми жлеза. При д-р Иванов водя и дъщеричката си. Много съм доволна и винаги за всеки проблем бих се обръщала към него, защото знам, че той ще ми помогне.

С уважение и благодарност!

27.06.2013

В. Георгиева - София

За мен д-р Иванов е образец за лекар! С познанията и вниманието което получава всеки негов пациент. Винаги съм разбирала "личен лекар", като израз да означава лекар, които може да подържа тялото и духът ти здрави, това за мен е мерило за добър лекар.

Д-р Иванов благодаря че те има и ми даваш толкова вяра, че нещата могат да бъдат по-различни.

Ани, Ангел и Александър Томови

Със сина ми идваме при д-р Иванов от 5 години. Пред антибиотиците, инжекцийте и "Вентолин" за алергия и астма избрахме хомеопатичните препарати и опита на д-р Мариян Ианов в комбинирането им. Благодарна съм за знанията, които е придобил и които с такава лекота прилага. Нека Господ да му дава здраве, дълъг живот и нови професионални успехи!

 

Елена Анастасова

Цялото ни семейство се лекува при д-р Угринова от 2005 г., когато голямата ми дъщеря започна да прави астматични пристъпи и и предписаха дългогодишно лечение с кортикостероиди. Не съм давала нито веднъж. На 4-тата година Ема преотдоля пристъпите, благодарение на денонощната подкрепа, която получавахме от д-р Угринова, която цялото ми семейство много обича. Нямам думи, с които да изразя своята благодарност за всеотдайните грижи, благословията да я познаваме и да е наш лекуващ лекар. Безкрайно съм благодарна за това, че мога да звънна и в събота, и в 22.00 часа вечер, когато имам нужда от съвет. Децата ми са вече на 7 и 8 год. и посещаваме все по-рядко медицинския център, което е ясен показател за резултатите от лечението с хомеопатия. БЛАГОДАРИМ от СЪРЦЕ!!!

Надежда Минева

Д-р Иванов е вълшебник! Той лекува с едни малки зрънца които вършат вълшебство. Аз съм възрастна жена на 69 г. и от дълги години страдам от алергия. Последните  10 месеца алергията ме притисна много жестоко. Всеки един Божи ден в обриви, сърбежи по цялото тяло с главоболие и безсъние. Но съм имала късмет да попадна на лечението на д-р Мариян Иванов. Той ме спаси от това страдание, като с неговите лекарства всичко изчезна и сега се чувствам много добре. Аз му БЛАГОДАРЯ за положените грижи и за ефикасното лечение. Желая му здраве и дълголетие и все така да лекува с успех!

сем. Добреви

Благодарим на д-р Мариян Иванов за доброто отношение и отличните познания в  областите с които се занимава и за доброто което прави на хората, търсещи помощ! С най-искрени благодарности и поздравления!

 x 
Количката е празна

za-imuniteta

za-alergiite

institut-na-norbekov

home yoga