медицински хомеопатичен център


„Посещавам МЦ „Фитолек" от 2006 г. Обърнах се за помощ към д-р Мариян Иванов,...
Катя Казанджиева

"Хомеопатия за деца и тинейджъри"

Разпечатай
Книгата представя обобщения клиничен опит на двама лекари и преподаватели по клинична хомеопатия, с дългогодишна практика при лечението на деца и юноши.
Цена:
19,90 лв
Описание

Разгледани са не сам лечението на най-честите заболявания в тази възраст, но и тяхната профилактика. Посочени са лекарства за първа помощ при спешни състояния. Специално внимание е обърнато на психо-емоционалните и поведенчески проблеми в детската и тийнейджърската възраст. Важен принос е подробното разглеждане на основното понятие в хомеопатията „чувствителен тип“, включително чрез обрисуване на най-често срещаните детски типажи.

Книгата е както ценно ръководство за лекари и студенти по медицина, така и полезен ориентир за родители, които са се доверили на хомеопатичния метод на лечение и го предпочитат за своите деца.

Д-р Мариян Иванов – специалист по вътрешни болести, основател на Медицински Център “ФИТОЛЕК”, София. Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация и на редакционната колегия на вестник “Acta homeopathica”. Преподавател по хомеопатия към Европейска Школа по Клинична Хомеопатия и асоцииран преподавател към катедра Фармакология и токсикология, Медицински факултет, Медицински университет, София.

Д-р Зорка Угринова – специалист по обща медицина, Медицински Център “ФИТОЛЕК”, София. Член на Управителния съвет на Българска медицинска хомеопатична организация и главен редактор на вестник “Acta homeopathica”. Преподавател по хомеопатия към Европейска Школа по Клинична Хомеопатия и асоцииран преподавател към катедра Фармакология и токсикология, Медицински факултет, Медицински университет, София.


 x 
Количката е празна

za-imuniteta

za-alergiite

institut-na-norbekov

home yoga