медицински хомеопатичен център


За мен д-р Иванов е образец за лекар! С познанията и вниманието което...
В. Георгиева - София

Видео

Стресът - интервю с д-р Мариян Иванов

 

Профилактика на сенна хрема с хомеопатия

Започна сезона на алергиите. Повече за профилактиката и лечението на сенната хрема с хомеопатия вижте следното видео.

Хомеопатия при инфекции

„Уроци по здраве“ - можем ли да преборим вирусните инфекции с хомеопатия - Д-р Мариан Иванов;

Йога и хомеопатия в Sevtopolis Hotel Balneo & Spa
Това са кадри от семинара "Уикенд на здравето" с мен (Мими Петкова, йога инструктор) и д-р Мариян Иванов (специалист по хомеопатия, МЦ Фитолек) в Sevtopolis Hotel Balneo & Spa, Павел Баня.
В края на юни (26-28) предстои следващият ни семинар на същото място, на тема "Практики и средства за овладяване на стреса", който отново съчетава хилядолетните знанията на йога с хомеопатията, апи и фитотерапията. Повече за събитието вижте тук - https://www.facebook.com/events/1028892870471786/

ОТКЛЮЧИ СИЛАТА В ТЕБ С МЦ ФИТОЛЕК
Презентация на МЦ ФИТОЛЕК и на услугите, които предлага
Приятно гледане!

 

Разговор с д-р Мариян Иванов на тема хомеопатия в телевизионното предаване "Делници" по Евроком.

Какво представлява хомеопатичният метод на лечение? Какво се лекува с хомеопатия и има ли заболявания, на които хомеопатията не може да помогне? Какви са предимствата на хомеопатичните лекарства? Какво представлява хомеопатичният преглед и защо той е по -- дълъг от обикновения лекарски преглед? Какво е общото и какво е различното между хомеопатията и фитотерапията? Какви са основните трудности с които в днешно време се сблъсква хомеопатията? Намира ли приложение хомеопатията в лечението на наднорменото тегло и целулита? Има ли възрастови ограничения за лечение с хомеопатия и абсолютно безвредни ли са хомеопатичните лекарства? Отговори на тези въпроси дава д-р Мариян Иванов

"Дискусия между д-р Мариян Иванов и доцент Атанас Мангъров за това как действа хомеопатията и какво е нейното място в съвременната медицина"

 

Хомеопатия и позитивно мислене помагат при простуда и грип.

Как и с какво да се предпазим от настинките и грипа?

Каква е ролята на позитивното мислене?

Как вляят на имунната ни защита начинът ни на живот и хранене?

Как помагат хомеопатията и аромотерапията?

Какви хигиенни навици трябва да спазваме?

 

Как и с какви средства да повишим имунната защита на организма? Това ще разберете от д-р Мариян Иванов

Лятото, децата и хомеопатията. Може ли хомеопатията да профилактира и лекува стомашно-чревни и други заболявания, провокиращи се или влошаващи се на морския бряг? Подходящи ли са хомеопатичните лекарства за повлияване на психо-емоционални проблеми? Могат ли да бъдат предозирани хомеопатичните лекарства?

Отговорите на тези въпроси ще получите от д-р Зорка Угринова

Телевизионен прием – 1 част

 Хомеопатия, инфекции, алергии и имунитет. Д-р Мариян Иванов отговаря на зрителски въпроси.

 

 

Телевизионен прием – 2 част

 Природосъобразно лечение на язвата. Увеличаване на устойчивостта на организма към неблагоприятното действие на определени метеорологични фактори. Системата Норбеков за самовъзтановяване и себеразвитие. Бъбречно каменна болест и мигрена - как да си помогнем? Д-р Мариян Иванов отговаря на зрителски въпроси.

 

 

Могат ли начинът ни на мислене да ни предпазят от грип и други заболявания? Кои други средства помагат на имунната защита? Може ли хомеопатията да бъде използвана при животните? Какви са полезните качества на клеевата тинктура и на другите пчелнипродукти? Как и кои билки помагат при инфекции? По какъв начин чесънът може да подпомогне детския организъм в борбата му с вирусите и бактериите. Могат ли етеричните масла да подсилят човешкия организъм? А източната медицина? Как помага системата Норбеков за самовъзтановяване и себеразвитие? Има ли заболявания, с които човек не може да се справи?

 

Как да се предпазим от настинките и грипа и как да повишим нашия имунитет и този на децата ни? Как ни влияят закаляването, спортът и начинът ни на хранене? Кои храни и билки упражняват най-добър ефект върху противомикробната ни защита? Кога е препоръчително приемането на хранителни добавки, стимулиращи имунитета и кои витамини и микроелементи са най-полезни в това отношение?

 Отговори на тези въпроси дава д-р Мариян Иванив в предаването „Така го правят жените”

 

 

Кои етерични масла са най-полезни при дихателни инфекции? Как помагат хомеопатията, прополисът (клеевата тинктура) и чесънът при настинки? Влияе ли начинът на мислене върху имунитета ни? Могат ли хомеопатията и билките да намалят неблагоприятните въздействия върху човека на антибиотици, кортикостероиди и други лекарства. За или против ваксините?

Отговори на тези въпроси дава д-р Мариян Иванов в предаването „Така го правят жените”

 

 

Що е хомеопатия? Какви са принципите на хомеопатията? Имат ли странични действия хомеопатичните лекарства? Как се подбират хомеопатичните лекарства за повлияване на едни или други състояния и заболявания? Може ли хомеопатията да помогне при грип? Имали заболявания, които не могат да се лекуват с хомеопатия? Може ли хомеопатията да се съчетава с други методи на лечение?

Зададени в предаването „Здраве” по БНТ1

Отговаря на тези и много други въпроси д-р Мариян Иванов

 

 

Какво представлява хомеопатичният преглед и какви са неговите особености? Каква допълнителна информация може да бъде получена от поведениета на детето в кабинета на лекаря-хомеопат? Могат ли книгите да ни помогнат в избора на подходящия за нас или нашите близки медикамент? Помага ли хомеопатията при повишен апетит и наднормено тегло? Отговори на тези въпроси ще получите от д-р Зорка Угринова

 


 x 
Количката е празна

za-imuniteta

za-alergiite

institut-na-norbekov

home yoga